utorok 27. decembra 2016

Vanicka do kufra passat b5

Ponúkame vám kvalitné gumové vaničky do kufra na stránkach rohozedoauta. Vysokokvalitná a luxusná vanička do batožinového priestoru. Presná gumová vanička do kufra pre Volkswagen Passat od r. Dokonalá ochrana vnútra kufra pred všetkými druhmi opotrebenia. Plastová vanička do kufra REZAW-PLAST.


Kvalita Všetky vane do batožinového priestoru sú opatrené certifikátom TÜV Süd Czech, certifikátom o zložení a bezpečnosti použitého materiálu MSDS, . Gumené vaničky zabezpečia ochranu Vášho kufra pred poškodeným a znečistením od prevážaného tovaru. Vďaka gumovej vaničke sa už nemusíte obávať . Vaničky do kufra sú vyrábané presne . Gumová vanička pre dokonalú ochranu vášho kufra. Tvar gumovej vaničky je pre každý typ vozidla rozdielny. Kúpte si tento výrobok a získajte bodov! Dostupnosť tovaru – na . Tuning shop a autodoplnky pre tuning autá,.


Audi ABsedant - Zadný podnárazník . Máte neustále zašpinený kufor? Rozialalo so vám niečo v kufri a bolo ťažké zbaviť sa zápachu a fľakov? Vaňa slúžia hlavne na ochranu kufra pred . Vernostné body: Hodnotenie tovaru: Počet hodnotení: 0 . Kvalitné vane do batožinového priestoru priamo od výrobcu. Tieto vane sa už nemusia ďalej upravovať, presne kopírujú tvar batožinového priestoru. Presne kopíruje okraje kufra vozidla a má tiež zvýšený okraj.


Gumové vaničky do kufra - Volkswagen - PASSAT. Kvalitný materiál, vyvýšený okraj - zaručená ochrana kufra. Vaňa je vhodná pre prevážanie nákladov v batožinovom priestore, . KOMBI za 1€ - Ostatní karosárske díly, Trenčiansky kraj, vložka batožinového kufra pre KOMBI . Diely karosérie, osvetlenie. Protišmyková stredová časť produktu (stredový obdĺžnik) a s . Testovali jsme plastovo-gumové vany do kufru vozů VW Passat a jen Aristar vana bude. Passat BFL xenon Hast Du Probleme mit Deinen.


Vany mají zvýšený okraj, jsou odolné a nepromokavé. Zajišťují pořádek v zavazadlovém prostoru. VW PASSAT B,5- vložka batožinového kufra pre KOMBI. Jej tvar je prispôsobený presne tvaru kufra konkrétneho vozidla. Vyrobená presne podľa tvaru dna batožinového priestoru.


Zabezpečí ochranu podlahovej plochy kufra Vášho automobilu. Výhodou plastovej vaničky je výška .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.