štvrtok 1. decembra 2016

Moderne kupelne obklady

Kvalitné keramické obklady , decentné detaily a farby sú základným predpokladom pre pôvabné moderné kúpeľne. Vyberáme harmonické kontrasty farieb alebo . Obklady obkladačky a dlažba do kúpeľne. Sme jedným z najväčších distribútorov keramických obkladov a dlažby v SR.


Doplnky do kúpeľne a ďalší sortiment.

A presne takými charakteristikami oplývajú aj talianske obklady do kúpeľne. Ak si vytvárate trendové domovy, moderné kúpeľne by mali byť ich. Otvorený priestor - optický zväčšovák pre moderné kúpeľne. Najmä veľkoformátové kúpeľňové obklady sú aktuálnym trendom, ktorý má veľký potenciál.


Takýto veľkoformátový obklad v modernej kúpeľni nie len že dobre . Vyberte si moderné veľkoformátové rektifikované keramické obklady do kúpeľne - pôsobia kompaktne a elegantne. U nás sa fantázií medze nekladú, preto si môžete vybrať moderné 3 alebo luxusné obkladačky do kúpeľne , prípade retro, rustikálny, či vintage vzhľad. Kúpeľnové štúdio Banská Bystrica.

V prípade obkladu možno touto technológiou priniesť do kúpeľne aj . Do malej kúpeľne vyberajte obklad a dlažbu v jednom farebnom prevedení. Opticky sa tak miestnosť rozširuje. Ideálne sú svetlejšie farby, no aj . Trendom medzi obkladmi moderných kúpeľní sú tzv. Ich 3D vzory vytvárajú optické efekty, ktoré vytvárajú meniaci sa . Návrh a vizualizácia kúpeľne s obklad séria RAKO - UP 30x60. Najkvalitnejšie obklady a dlažby imitujúce mramor, kameň, betón, drevo či mozaiky alebo veľké formáty až do rozmeru 160x320cm.


Sanita, obklady , dlažby - Jedinečné mozaiky, jemné i decentné dekory,. V ponuke máme kompletný sortiment vhodný pre moderné kúpeľne , ktorý spĺňa kritériá . Systémové riešenia pre verejné a technické priestory. Moderné série nielen pre kúpeľne a podlahy. Talianske dizajnové kúpeľne , keramické obklady do kúpeľní , kompletné vybavenie pre moderné kúpeľne , luxusné kúpeľne i štýlové kúpeľne.


Rovnaké je to so všetkými predmetmi do kúpeľne. Svetlé alebo tmavé, luxusné, moderné , klasické aj pestré kúpeľne. Dekorácie kúpeľniam pristanú.


Ponúkame široký výber produktov sanitárnej keramiky, nábytku a príslušenstva, ako aj obkladov a dlažieb určených nie len do Vašich kúpeľní.

Honosnosť takejto kúpeľne zvýrazní veľkoformátová dlažba, ktorá môže byť použitá aj ako obklad stien, alebo kombinovaná s iným formátom obkladov , . Pri výbere obkladov , resp. Pri zariaďovaní kúpeľne je jednou z nevyhnutných vecí aj výber kúpeľňového obkladu. Je veľa ľudí, ktorý na matný obklad v kúpeľni naozaj nedajú dopustiť. Dnešné moderné kúpeľne sa už tvoria trochu inak. TARCHI kúpeľne , Bratislava, Slovakia.


Sklenené obklady do sprchových kútov sú moderným a praktickým prvkom v našich moderných kúpeľniach. D Vizualizácia kúpeľne , showroom - vyše vzorových kúpeľní. Už ani čierna kúpeľňa nie je tabu, avšak čo poviete na čierny sprchový.


Predávame obklady , dlažby, keramické obklady ,dlažby interiérové, dlažby exteriérové, obklady do kúpeľne , obklady. Navrhneme Vám najlepšie riešenie. Vytvoríme Vám fotorealistické 3D grafické návrhy vyriešené do najmenšieho .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.