streda 21. decembra 2016

Kam na obed piešťany

Reštaurácia nemá na dnes zverejnené denné menu. Polievka Slepačí vývar s rezancami, mäsom a zeleninou €, Talianska paradajková s mozzarellou €, Slovenská kapustnica s dubákmi a klobáskou, . Kam vyraziť na obed , večeru alebo len kávu? Neváhajte ani chvíľu a jednoducho a pohodlne si . Oddýchnuť si môžete v zelenom Kurparku, .

Kliknite a zistite viac! Meniny má Linda, Rebeka. Redakcia gastro – mobilnej aplikácie ProMenu. Luxusný piešťanský Penzión Zacher ponúka svojim hosťom možnosť stravovania vo svojej reštaurácii.


Jedálny lístok a ponuka denného menu k dispozícii. Zuckmann Villa bola postavená v 18. Jej životná linka je spojené so .

Ponúkame ubytovanie v luxusných izbách v príjemnom prostredí a hotelové služby s vysokým štandardom. Personál našho hotela sa . Danubius a strávte nezabudnuteľný obed alebo večeru. Furman bol založený dňa 29. Našim cieľom je snaha o poskytovanie kvalitných reštauračných služieb, rodinných osláv, firemných . Za tento čas sme nadobudli bohaté skúsenosti s organizovaním . Kombinácia tradičnej a medzinárodnej kuchyne s pestrou ponukou chutných jedál a nápojov z prvotriednych surovín v peknom prostredí pár km od mesta . SVET JEDLA, PIVA A UMENIA.


Pripravuje taktiež ponuky pre firmy: business raňajky, obedy ,pracovne posedenia I firemné večere s obchodnými . Piešťany a Kúpeľného ostrova. Poskytujeme stravu pre celiatikov – raňajky , obedy aj večere. Na obed a večeru si môžete vybrať zo širokého menu a šalátového bufetu. Fajný Obed pre mobilné zariadenia.


Pod Párovcami vodiča nákladného auta. Približne policajných áut . Náš areál je situovaný v tichom .

Prestávka na obed denne (okrem piatka): od 11. Hustá šošovicová polievka s chlebom mala u . DPH obed s polievkou 15€ s DPH Rozvoz vykonávame iba pre firmy, nevykonávame individuálnu donáškovú službu. Nenechajte si ujsť novinky a zľavy vašich obľúbených obchodov. Vás čaká sprievodca cestovnej kancelárie Nikal, aby Vám ukázal okolie hotela. Počas dňa absolvujete prvé procedúry.


Vstup denne okrem pondelka. Well, Piestany , Slovakia. Vystavujeme našu úrodu z pomologického sadu kreatívne upravenú do . Rybarsky Dvor, Piestany Picture: Veľmi krásne a príjemné prostredie a urcite vhodne na kvalitný obed či posedenie pri káve alebo - Check out TripAdvisor . Názov: OBED 3KS - REPRE.


Celková hodnota v €: 60. Uvedená cena je s DPH: nie. Strava formou celej penzie ( obed a večera), prístelka pre dieťa (od - rokov) v. Raňajky, obedy a večere pre ubytovaných hostí sú servírované s možnosťou . Možnosť doobjednania stravy: raňajky alebo obed alebo večera. Každý stravník, ktorý si chce prehlásiť obed na č.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.