nedeľa 11. decembra 2016

Vanicka do kufra heureka

Vyberajte si Vane do kufra podľa. Gumená vanička do kufra auta v čiernej farbe. Celý povrch vaničky je . Presne kopíruje okraje kufra vozidla a má tiež zvýšený okraj.


Protišmyková celá ložná. Presná gumová vanička do kufra pre Kia Ceed II 5-dverový hatchback. Plastová vanička do kufra REZAW-PLAST. Vanička zabezpečuje dokonalú ochranu vnútra Vášho kufra pred všetkými druhmi opotrebenia.


Vybírejte si Vany do kufru podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vana do kufru ŠKODA OCTAVIA II. Gumová vana přesně pasuje do kufru vozu Citroen Berlingo. Má zvýšený okraj (,cm) po celém obvodu a skvěle chrání interiér i původní koberec v kufru.


Svojimi parametrami, výškou . Gumové vaničky do kufra - gumové vaničky do kufra sú vyrobné presne podľa typu automobilu - jedná sa gumové vaničky vyrobné z kvalitnej. Porovnanie produktov a cien z internetových obchodov NajNakup. Tvar gumovej vaničky je pre každý typ vozidla rozdielny. Na zadnej strane kufra je tiež štítok pre napísanie mena, aby sa nestratil medzi ostatnými kamarátmi zo Zoo.


Vaničky do kufra sú vyrábané presne podľa tvaru kufra daného typu vozidla. Univerzálne gumové vaničky do kufra si prispôsobíte podľa vašich požiadaviek. Rôzne možnosti úpravy, kvalitná trvácna guma do kufra.


Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 6produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Po zložení sa zmestí do kufra malého auta.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.