štvrtok 29. decembra 2016

Chladiaca vložka

Príslušenstvo Gio Style Gélová chladiaca vložka 2x40 Gélové vložky Gio Style slúžia na intenzívne chladenie potravín a nápojov. Chladiace vložky GioStyle Campingaz a ďalšie. S touto chladiacou vložkou udržíte vaše potraviny a nápoje chladné kedykoľvek pri vašom cestovaní. Je odolná, pevná, jednoducho sa používa, vhodná pre . Vhodná pre chladiace boxy a tašky.


Uchovávajú v chlade jedlo, nápoje a lieky.

Obchod overený zákazníkmi. Plastová nádoba naplnená . Campingaz Freez Pack M- Vhodné pro chladící boxy, chladící tašky. Chladící vložky uchovávají nápoje, potraviny a léky v chladu. Použitie pre chladiace boxy, chladiace tašky. Rozmery: 15x10xcm.


Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Univerzálny chladiace vložky od renomovanej outdoorové spoločnosti Campingaz sú netoxické, opakovane použiteľné a môžu byť umývané aj v umývačke .

Dĺžka zmrazenia vložiek pri teplote -18°C: - hodiny (podľa veľkosti). Nechceme, aby zákazník, ktorý nám vkladá dôveru tým, že nakúpi Freez´pack M- chladiaca vložka v našom obchode, mal pri prípadnej reklamácii nejaké . Izotermické vlastnosti boxov a tašiek zlepšíte, ak do nich vložíte zamrazené chladiace vložky , hlavne pri vyšších teplotách okolia. Pre každý typ použitia či . Dá sa použiť aj pri termoelektrických autochladničkách pre rýchlejší chladiaci účinok. MSA ponúka dve inovatívne chladiace vložky : chladenie temena a chladenie temena s tienidlom na krk. Univerzálna chladaiaca vložka vhodná do všetkých typov chladiacich tašiek a boxov.


S malou dost cestujeme, no vo vajíčku sa hrozne potí - nemáte skúsenosti s nejakou chladiacou vložkou ? Cez eshop kúpite za cenu 1. Tašky s vlastnou potlačou vyrobíme na objednávku. Doprava zadarmo nad €. Produkt už nie je v predaji. Silit Porcelánová dierkovaná vložka pre hrnce a tlakové hrnce cm.


Na chladenie výrobkov počas prepravy. Vložka chladiaca do chladničky 500g. Vonkajší rozmer: 4x 2x mm, Na palete: ks.


Cena od: 1€ bez DPH Zobraziť detail . Používají se v kombinaci s přenosnou lednicí.

Náhradná chladiaca vložka do karafy na vodu ACQUA COOL je vyrobená z odolného plastu. Vďaka chladiacej vložke vydrží váš nápoj dlhšie chladný. Je taktiež perfektná na pikniky. Všetko do domácnosti a pohodu na záhrade.


Náhradní chladicí vložka do karafy na vodu ACQUA COOL je vyrobena z plastu. Malá chladiaca vložka s madlom, jej pomocou pripravíš svoj chladiaci box na letné horúčavy. Hmotnosť netto (kg): ilustračné foto . Balíčky sú už naplnené chladiacou kvapalinou.


Prezrite si Gio Style Gélová chladiaca vložka 2x400. Für Versand nach Österreich, ben Sie bitte Gio Style Gelová chladící vložka 2x400.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.