utorok 13. decembra 2016

Trysky hunter cena

Všetky informácie o produkte Zavlažovač Hunter Tryska 17-A, porovnanie cien z. Výhodou týchto trysiek je nízka cena , vysoká kvalita, dlhá životnosť a hlavne . Rotačná tryska HUNTER MP Rotator pre rovnomerné zavlažovanie, s technológiou. Tryska HUNTER 17A s nastaviteľnou výsečou je ideálna pre zavlažovanie . Rozprašovací postrekovač bez trysky s preplachovou zátk. Postrekovač Pro-Spray bez trysky, s výsuvom 10cm kart. Rotačné trysky MP Rotator určené pre postrekovače Hunter Pro-Spray, PRS 3 PRS 40.


Náhradný plastový filter pre trysky Hunter v rozprašovacích postrekovačoch. Jemný filter zachytáva drobné nečistoty, ktorým sa podarilo „prekĺznuť“ cez filter . Kč, Dostupnost: skladem. Hunter trysky s krátkym dostrekom umožňujú dobre kontrolované a jednoduché zavlažovanie črepníkových rastlín a malých záhonov ale aj úzkych pásových . Trysky Hunter MP Rotator jsou skvělou volbou pro nově budované automatické závlahové systémy především na zahradách rodinných domů a menších . Produktový rad: MP rotator. Tryska MP Rotátor vďaka pomalšej rýchlosti dávky vody dovolí vode jemne vsiaknuť do . Postřikovače a trysky Hunter jsou základním prvkem zavlažovacích systémů.


Vedle těchto trysek se dále používají ventily, čidla a další doplňky, které dohromady . Náhradný filter pre všetky typy sprayových trysiek Hunter (okrem mikrotrysiek). Tryska so sitkom proti nečistotám je určená pre statický postrekovač Hunter. ROTAČNÍ TRYSKY HUNTER MP ROTATOR. Použití Vhodný pro malé a středně velké plochy.


Doplnkové trysky pre rotačné postrekovače PGP Ultra, PGP PRB, . Všechny informace o produktu Zavlažovač HUNTER Tryska 17-A, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HUNTER Tryska. Vhodný pro středně velké plochy, kde běžné rozprašovací trysky již nestačí a běžné rotační. Naše speciální cena : 274. Závlahové systémy a obchodné zastúpenie HUNTER INDUSTRIES, USA - výrobcu zavlažovacích systémov HUNTER.


E-shop Závlahy HUNTER - Řídicí jednotky PRO-HC - INTERNET A WIFI, Řídicí. Trysky - obdélníkové, Rotační trysky , Rotační postřikovače PGJ, . Jak zbavit trávník stresu - Duration: 5:23. Rotačná rozprašovacia tryska – MP Rotator s dostrekom – m. Vaša cena bez DPH: € 59.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.