streda 28. decembra 2016

Recepty pomazánky lučina

Lučinu dle chuti osolíme a opepříme (není nutné), v misce vidličkou rozmačkáme. Podle požadované hustoty přidáváme smetanu po lžících a pokud chceme. Lučinu rozetřeme se lžičkou kysané smetany (podle konzistence lučiny můžeme přidat i víc), osolíme a opepříme podle chuti. Vmícháme najemno nakrájenou.


Vejce uvaříme natvrdo a dáme vychladnout.

Pak je buď nakrájíme na malé kousky, anebo můžeme použít protlačovací sítko na brambory. Oblíbená pomazánka z lučiny , zakysané smetany a pažitky. Použít ji ale můžete i ve studené kuchyni, třeba do pomazánek ! Diskutovat můžete pod článkem, své recepty vkládejte do sekce najdete zde. Stačí vám dýně, balkánský sýr, lučina , sůl a pepř. Jednoduchý recept na oblíbenou dýňovou pomazánku od šéfkuchaře.


Všechny uvedené ingredience ( tvaroh, lučina , máslo a jogurt ) zamicháme do hladka, zeleninku pokrájíme na malé kousky, smícháme s nastrouhaným. Mrkev očistáme a najemno nastrouháme.

Do misky dáme lučinu , prolisovaný česnek, zakysanou smetanu a vše ušeháme. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Do mísy dejte mrkev, ořechy, ovoce a meduňku, zalijte džusem. Přidejte Lučinu a promíchejte. Co dělat se všemi vejci, kterých máte po Velikonocích plno?


Připravte snadnou vajíčkovou pomazánku podle. Suroviny: Na porcí (váhy v g): mrkev ( 120) 10 tvaroh měkký nízkotučný 25 lučina 20 máslo 5 . Ochucený celer promícháme s lučinou , majonézou a dochutíme solí a pepřem. Pomazánka s Lučinou , ořechy a mrkví. Tuhle nádherně barevnou vajíčkovou pomazánku z Lučiny oceníte nejen o Velikonocích!


Je lehká, zdravá a neuvěřitelně lahodná. Zkrátka láska na první . A nudí vás už donekonečna natírat pečivo tím stejným smetanovým krémem? Vyzkoušejte si připravit avokádovou pomazánku s lučinou.


RYBIČKOVÁ POMAZÁNKA S LUČINOU. POTŘEBNÉ PŘÍSADY TUŇÁK V .

Strouhaná jablka našleháme se sýrem (žervé a lučinou ). Receptů na pomazánky není nikdy dost. Typ jídla: bezlepkové recepty , letní recepty , recepty pro děti, rychlé recepty , vegetariánské recepty. Obyčejné pomazánky se vracejí na výsluní – objevují se v oblíbených bistrech a restauracích. Výborná domácí jogurtová pomazánka s chutí jako Lučina ,lze jí použít. Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený . Lučina , 1gr masla, šampióny, cesnak, cibuľa, rozmarín, čierne korenie a soľ.


Do sýru Lučina přidáme nastrouhanou mrkev, majonézu, hořčici, na jemné proužky nakrájený salám a jemně nasekanou cibuli s petrželkou. Příprava receptu Česneková pomazánka z lučiny : Máslo rozehřejeme a necháme trochu vychladnout, poté . Vajíčková pomazánka je naprostá klasika, kterou rozhodně nikoho.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.