streda 17. augusta 2016

Oprava karoserie vytahovanim

Autoklampiarske náradie do autodielne. Oprava preliačín na karosérii auta, 23. Vyhnite sa preliačinám na vašej karosérii tou najjednoduchšou cestou.


Takéto prevaleniny klasifikujeme ako mierne poškodenie karosérie , pri ktorom nedošlo k poškodeniu laku. Ich oprava klasickým spôsobom – prebrúsenie, .

OPRAVA KAROSÉRIÍ ( OPRAVA DROBNÝCH, MALÝCH A VEĽKÝCH PRELIAČIN, PRELIAČIN PO KRUPOBITÍ ALEBO PO PARKOVANÍ) BEZ LAKOVANIA, BEZ . Opravujeme malé aj veľké preliačiny po krupobití, parkovaní a pod. Rýchle vyťahovanie preliačín bez. Moderní metoda PDR je specifická tím, že se jedná o ruční opravu karosérie bez poškození laku. Preliačiny - opravy karosérií profesionálnou technológiou. Vůz opravou navíc neztrácí na hodnotě!


S touto metódou plech karosérie sa dostane späť do jeho pôvodného.

Hagel, Dlhodobo uznávaná technika opravy karosérií aut poškodených krupobitím. Sada na opravu světlometů. Zakryjte části vozidla . Metóda opravy preliačin bez poškodenia laku je známa ako PDR TECHNOLÓGIA. Ponúkame Vám šetrnú metódu OPRAVY PRELIAČIN KAROSÉRIE BEZ. Najjednoduchšia sada určená na vyťahovanie preliačin bez poškodenia laku.


Nástroj na opravu karosérií , s ktorým sa dostanete aj do úzkych miest. Pops a Dent Set pre opravu premačknutých karosérií automobilov POPS a DENT je určený pre opravu pokrčených plechov. Obsluha je veľmi jednoduchá, pozri . Chýba: vytahovanim Preliacinyds. Výhody tejto metódy: Úvod Ceny Galéria . Ak aj vaše vozidlo zasiahlo krupobitie alebo iné poškodenie v každodennej cestnej premávke, obráťte sa na nás.


Metoda PDR (Paintless Dent Repair) je metoda opravy karoserie bez poškození laku. Drobná poškození automobilu zkrátka někdy ovlivnit nemůžeme. Lak na karosérií ostáva .

Provádíme běžné i náročnější opravy karosérií , celkové lakování aut i rozlešťování. Provádíme opravy karoserií bez poškození laku metodou PDR - Paintless Dent. Peter Repík - opravy automobilov - Opravy automobilov - opravy karosérií po krupobití a opravy preliačin bez poškodenia laku metódou PDR.


Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Táto sada opravy jamky v takmer každom mieste na každom vozidle. Lepiace tyčinky na opravu preliačin na karosérii. Tak akože toto keby vytiahlo čo je na tej fotke ta sa normálne že vážne poseriem. Vytiahnuť to vytiahne možno nejaké menšie preliačeniny, . Nôž je určený na prerezávanie zlepených spojov karosérie plechu od výstuhy.


Opravy karoserií bez poškození laku metodou PDR s doživotní zárukou, opravy po krupobití. Autoservis Roman Mol Zlín opravuje karosérie áut bez poškodenia laku aj zákazníkom zo Slovenska. Opravy po krupobití vykonávame metódou PDR, bez . Tak jsem pátral a našel jsem možnost opravy tzv.


Po registraci opravy jsem byl mile překvapen vstřícností, ale . Jedná se o ruční narovnání poškozených částí z interiérové strany plechu vytlačováním a vytahováním. Uplatnění nachází především při opravách karosérií.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.