utorok 23. augusta 2016

Chladiaca vlozka

Chladiace vložky GioStyle Campingaz a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Vložka Campingaz Freez pack M5. Chladící vložka vhodná pro chladící boxy a tašky.


Uchovávají v chladu jídlo, nápoje i léky.

Délka zmražení: - h Hmotnost:. Dĺžka zmrazenia vložiek je pri teplote -° C približne - hodiny (podľa veľkosti chladeného priestoru). Plastová nádoba naplnená . Vhodná pre chladiace boxy a tašky.


Obchod overený zákazníkmi. Izotermické vlastnosti boxov a tašiek zlepšíte, ak do nich vložíte chladiacej vložky , hlavne pri vyšších vonkajších teplotách. Pre každý typ použitia je určená . Produkt je momentálne nedostupný.

Určené pre predĺženie doby uchovania potravín a nápojov v chladiacom boxe alebo chladiacej. Rozmery: 15x10xcm. Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Použitie pre chladiace boxy, chladiace tašky.


Zobraziť ďalšie informácie o produkte. Praktické a opakovane použitelné: na použitie v lete aj v zime. Pro každý typ použití je určena specifická . Pred použítim vložte do mrazáku na hodín. Dostupné v bielej a modrej farbe.


Kvalitná talianska výroba. Náhradná chladiaca vložka do karafy na vodu kusy ACQUA COOL. Dá sa použiť aj pri termoelektrických autochladničkách pre rýchlejší chladiaci účinok.


Gélová chladiaca vložka na prepravu chladeného tovaru v letných mesiacoch. S malou dost cestujeme, no vo vajíčku sa hrozne potí - nemáte skúsenosti s nejakou . Vaše potraviny a nápoje vďaka nej zostanú . Používají se v kombinaci s přenosnou lednicí. Preložiť slovo „mokrá vložka ( vložka valca v styku s chladiacou kvapalinou)“ zo slovenčiny do angličtiny.

MSA ponúka dve inovatívne chladiace vložky : chladenie temena a chladenie temena s tienidlom na krk. Silit Porcelánová dierkovaná vložka pre hrnce a tlakové hrnce cm. Balíčky sú už naplnené chladiacou kvapalinou, . Univerzálny chladiace vložky od renomovanej outdoorové spoločnosti Campingaz sú netoxické, opakovane použiteľné a môžu byť umývané aj v umývačke . Výnimočný chladiaci gél vo vložke Femé Pad má patentované zloženie.


V mrazáku jeho teplota klesne až na -stupňov. Vonkajší rozmer: 4x 2x mm, Na palete: ks. Na chladenie výrobkov počas prepravy. Je vyrobená z vysoko kvalitného bakelitu.


Cez eshop kúpite za cenu 1. Tašky s vlastnou potlačou vyrobíme na objednávku. Doprava zadarmo nad €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.