štvrtok 29. októbra 2015

The pastels danter

ONDRO: Pochádza zo Senice, má rokov a tancu sa venuje od svojich rokov. PROFESSIONAL DANCE ENTERTAINING CREW! ONDRO, DANTER , LEGO, MAROW,TONY, . The pastels je najlepšia slovenská tanečna skupina. The Pastels (oficiálna stránka).


Medzi ich prvé ,,kroky patria: účinkovanie v. Historicky prvým víťazom tanečnej šou Move Up sa stal fantastický „locker“ Spunkey. Je to super pocit, je to naplnenie ďalšieho sna a krok . DANTER - Pochádza taktiež zo Senice má rokov a tancu sa venuje od 8. Moje začiatky sa úzko spájajú s tanečnou školou Scream Senica, ktorú dodnes vedú moji rodičia. Bola to doba, kedy sme príliš neriešili tanečné štýly.


Workshop pre holandsku crew. Stačí otevřít a budeš v obraze. HIPHOPE a tiež aj o tanečnej skupine THE PASTELS. Pastelky, teda the Pastels odpálili tanečné kastingy do šou Move Up.


Dano danter Antalek tanečník, choreograf, lektor a člen THE PASTELS používa GoPro kameru. Miesto natáčania: Shopping . Jak říká Danter : Tanečníci jsou malá komunita, navzájem se všichni známe. Pecká Lás Vegás TO istí :) . Want to see art related to danter ? Scroll through inspiring examples of artwork on DeviantArt and find inspiration from our network of talented artists. Mali sme so spolubývajúcou Pastels mániu, keď sme spoločne týchto tanečníkov sledovali. Pozývame ťa na ďalšiu z neopakovateľných akcií v JN Clube!


Marrow:Sako:Tony:Ondro: Danter :Lego:Johny: Blog. Professional dance crew from Slovakia performing worldwide! Konkrétně tuto crew tvoří Ondro, Danter , Lego, . PROFI DANCE ENTERTAINING CREW! Dano Antalek ( danter ) profile, status, biography on Instagram.


Thepastels Iwonderwhy - Pastels 181x.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.