štvrtok 29. októbra 2015

Stojan na šaty nemý sluha

Moderný nemý sluha alebo stojan na šaty a oblečenie na pradaj, kúpite online za super cenu. Vešiak či nemý sluha udržia poriadok a systém vo veciach. Vešiak na šaty na kolieskach so svetlomodrým úložným dielom na šaty so šiestimi priehradkami a . Nemý sluha - hľadáte spôsob, ako oživiť Vašu domácnosť?


Naopak, stojan na šaty môže byť aj nositeľom špecifického dizajnu a štýlu. Němý sluha - věšák NOVA Nabízíme stojan na šaty NOVA v kombinaci .

V ponuke máme širokú škálu rôznych materiálov - najčastejšie v kombinácii drevo. Další úložný prostor - praktický a vždy při ruce - to je němý sluha. Kovový vešiak - nemý sluha , stojan na šaty , nohavice, oblečenie. Vhodný do spálne, kúpelne. Malý-veľký pomocník do domácnosti!


Aj tak by sa dal nazvať náš nemý sluha vo forme elegantného vešiaka ELO. Hravo vyrieši problém s odkladaním vášho . Pomocník do domácnocti - němý sluha vyřeší místo pro odkládání oblečení.

Domácí sluha lze využít jako stojan na košile, kalhoty, kravaty a obleky. Sluha na šaty může být jako designový domácí sluha - designový němý sluha nebo . Základna stojanu na šaty Gil je z bílého bezpečnostního skla, které se dobře doplňuje s lesklým . Schází vám tichý společník, který nikdy neodmlouvá a pohlídá a podrží vám oblečení tak, aby . Na sklade – môžete mať 7. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Na dotaz „věšák němý sluha “ jsme našli:. Díky svému univerzálnímu vzhledu se . Věšák na šaty a pánské obleky. Praktické stojany na oblečení do šaten, ložnic i pokojů pro hosty. S vešiakom na šaty , tyčou na nohavice, 3-mi háčikmi a odkladacou plochou.


Možno ho úsporne poskladať. Kov povrchovo upravený páškovou farbou. Presušiť, prevetrať, pripraviť na ráno a množstvo iných využití ponúkajú stojany na šaty , ľudovo tiež nazývané . Všetko budete mať skvele . Háčky po stranách na pásky, kravaty, šátky nebo tašky a nahoře podnos na vaše hodinky, šperky a další drobnosti . Základňa stojana na šaty Kitty je z bieleho bezpečnostného skla.


Farba: Farba hliníka, Tmavohnedá.

Info o montáži: Nezmontované. Dizajnový vešiak, takzvaný nemý sluha. Oceľová konštrukcia elegantných tvarov vo farbe strieborná. Dekoratívne koncovky v dekore buk. Makro - Vaše domáce potreby.


Predám stojan na šaty, top stav, ako nový. Už pre neho nemáme miesto a rád by verne v tichosti slúžil novému pánovi. Stojanový věšák - němý sluha Tom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.