streda 7. októbra 2015

Hdf surová cena

Dlážkovica a tatranský profil. HDF doska surová Kronospan. Jsou vhodné pro povrchovou úpravu laminací, . Popis: Vysoce hustá dřevovláknitá deska, vyrobená z dřevěných vláken za vysokého tlaku a teploty s lakovaným povrchem.


Klasifikace: EN 622-Emisní třída: . Tvrdé dřevovláknité desky s jednostranným nebo oboustranným lakem.

DTD surové Homogen jsou dřevotřískové desky lepené podle klasifikace EN 312. Díky flexibilitě formátu, kvalitě je DTD surová Homogen vyhledávaným. Bez jakékoliv povrchové úpravy. Cenníková cena bez DPH: 4EUR. Moja cena bez DPH: 4EUR.


Katalógové číslo: 51LMDF18BK381- . Ceny jsou bez DPH, FCA GRENA, a. Veselí nad Lužnicí, včetně balení tloušťka.

Základná cena za MJ bez DPH. SKU, položka, skla jednotka, cena bez DPH, zakoupit. Deska HDF surová platné do: 21.


Soklová lišta s Dubovú dyhou na HDF nosiči bez povrchovej úpravy, čistý. Naša cena s DPH: €. Fakturovane za ceny v zmysle zakona o cena c. Názov a druh tovaru príp. MDF SUROVA 18MM 207X280.


V ceně jsou zahrnuté zvolené parametry. OSB dosiek u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny. Objednávame u Vás HDF SUROVA KRONOGEN -ks a formátovanie dielcov.


Dostupné na sklade iba v surovom a bielom prevedení. Naše cena s DPH: 2Kč. Cena rozpočtu s DPH: 13Eur. Predaj drevárskych výrobkov. OSB dosky, preglejky, drevené obklady, hranoly, stolárske materiály.


Drevovláknité dosky sa používajú v surovom stave, alebo sa povrchovo upravujú lakovaním.

Tento materiál je vhodný najmä na výrobu obalov a sedacieho . Ceník plošných materiálů I. Na veškerý materiál v tomto. Hlavní strana: OSB,Dřevotřískové desky Dřevotříska surová P3. DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY SUROVÉ. Vývoj ceny Esco group Dýhovaná soklová lišta Dub surová KP MDF.


Zobrazeno všech záznamů. Všechny uvedené základní prodejní ceny jsou bez DPH (bez množstevních a věrnostních slev) . Vlastnícke právo prechádza na kupujúceho až momentom úplného zaplatenia kúpnej ceny. OSB desky za trvale nejnižší ceny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.