štvrtok 22. októbra 2015

Hotel salety

Ubytování a restaurace v centru Valtic. Valtice jsou hlavním městem vína na Moravě a hotel Salety je umístěn v jejich středu u zámku. Accommodation and restaurant in the center of Valtice (czech republic).


Akceptujeme platební karty . Check-in, 14:- 00:00.

Hotel Salety - restaurace (kapacita 60). Choose room type, read guest reviews, compare hotel price, and book the best hotel room with Trip. V hotelové recepci Vám rádi poskytneme základní turistické informace a nabídneme přehled aktuálních kulturních akcí ve Valticích.


Vše bylo naprosto perfektní, od personálu, po výbornou kuchyň, skvělou degustaci vin. Save up to on Hotels with . View photos and read 3reviews. Porovnajte naraz všetky najpopulárnejšie rezervačné portály.

GPS: N 48° 44′ 26″ E 16° 45′ 24″. People talk about clean rooms and good breakfast and dinner. See reviews and recommendations. Nově rekonstruovaná budova hotelu nabízí atraktivní ubytování v historickém centru . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Ne, Po, Út, St, Čt, Pá, So. Služby v turistickém ruchu - půjčovny, ubytování, stravování, doprava.


Region: Jižní Morava, Oblast: Lednicko-valtický areál a Pálava. Svíčková s dvěma knedlíky. A idiotsky plochý talíř, z kterého to přetéká už při. V naší nabídce najdete . Restaurace Salety v Valticích už se těší na vaši návštěvu.


Nanosanu (průběh opravy fasády). Budova Hotelu Salety je nově zrekonstruovaná historická stavba ležící v srdci Valtic – městě vína, historických památek a . Reprezentativní ubytování i konferenční prostory v Praze?

Každá společnost, stejně jako úspěšný podnikatel, alespoň tu a tam . Salety je situován v bezprostřední blízkosti zámku Valtice, v nádherném historickém prostředí Lednicko-valtického areálu. Závady byly odstraněny - byla provedena důkladná sanitace veškerých prostor, potraviny jsou skladovány při . See a detailed description of the hotel, photos and customer feedback. Book Now, Pay When You Stay! The hotel is a good example of historic architecture in Valtice. Kraj: Jihomoravský kraj.


Spare mit KAYAK bis zu bei . Directrooms compares over 2hotel booking sites to bring you all the daily promotions and savings that . Svatomartinské HUSÍ Speciality. Zámecká 23 Valtice, 69 Czech Republic.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.