streda 28. októbra 2015

Kvapkovacie hadice

Zemný úchyt pre kvapkovú hadicu. Kvapková hadica s kompenzáciou tlaku 1m. Pre túto závlahu sa používajú kvapkovacie hadice , ktoré maju vnútri v potrubí umiestnené kvapkovače s určeným rozpätím ( spony). Závlaha trávnika je často doplnená závlahou živých plotov a ostatných výsadieb, kde sa ako najbežnejšie riešenie využívajú kvapkovacie hadice (potrubie).


Na bežné použitie pri pestovaní rastlín na krytých i nekrytých plochách vyrábame kvapkovacie hadice Tiran a Dripline s niekoľkoročnou životnosťou. Bude sa skladať zo spínacieho ventilu s hodinami, filtra, obyčajnej ½ cólovej hadice na prepojenie, spojok a kvapkovacej hadice. Hadice pre kvapkovú závlahu.


Pod týmto pojmom rozumieme položenie kvapkovacej hadice na povrch upravenej pôdy po výsadbe rastlín. Prezri si u nás kvapkovacia a porovnaj ceny v 10. Vysokokvalitné kvapkovacie PE potrubie s priemerom milimetrov, používané v mikrozávlahe na zavlažovanie skleníkov, sadov a záhonov v balení po 100 . V ovocinárstve a vinohradníctve sa najčastejšie uprednostňujú hadice s tlakovou kompenzáciou. Uplatňujú sa v kombinácii s nástrčnými spojkami.


Dvojkrúžok na kvapkovaciu hadicu , ks, Skladom, € s DPH. Podzemné kvapkovacie potrubie DRIPLINE. Dvojvrstvová konštrukcia hadice ( hnedá horná vrstva, čierna vnútorná vrstva ) poskytuje nadštandardnú . Vonkajší Q hadice mm, max. Obľúbené inzeráty Moje inzeráty Pridať inzerát. Pripravuje sa veľkokapacitná výroba detailu kvapkovej závlahy ( kvapkovacia hadica ). Firma vykonáva i prepracovanie materiálu na zákazku a ponúka skladové . Pri použití kvapkovacej hadice pre zavlažovanie výsadieb, je kôra ideálnym . Inštalácia Tropf Blumat: lodžie Ostrava Komponenty použité pre pre túto závlahu: Tropf Blumat senzor, rozvodné hadice 8mm, prípojka pre nádrž s vodou, držiak . Pásová kvapková hadica vhodná pre poľnohospodárske a pestovateľské účely.


Kolienko SBE-0na hadicu SPXFLEX, ks, 85. Pružná a ľahko ovládateľná. Zabezpečí postupné zavlažovanie. Vodu dávkuje pomaly, po kvapkách ku . Tlakovo regulovaná kvapkovacia hadica.


Tenkostenné kvapkovacie hadice sú vyrábané ze PE materiálov, ktoré obsahujú. Spojovacia hadica pre Kvapk. Záhradné hadice : doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Neviditeľné zavlažovanie šetriace vodu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.