streda 21. októbra 2015

Postel 120x200 s úložným priestorom

Kvalitná jednolôžková drevená posteľ s úložným priestorom a vysokým bočným a zadným čelom vo viacerých farebných prevedeniach. Vyberte si postele s rozmermi 1x 2cm. Každé lôžko je vyrobené z prvotriedneho materiálu a dobre spracované.


V našej ponuke nájdete okrem manželských aj detské , poschodové a jednolôžkové postele či praktické váľandy s úložným priestorom. Postele posielame do hodín. Ako si poradiť s obmedzeným priestorom v spálni či detskej izbe?

Kvalitní materiály jsou zárukou dlouhé životnosti nábytku. S roštom a úložným priestorom , bez matraca, 180x200. V Sconte nájdete postele všetkých typov a veľkostí do klasického aj moderného bytu. Prezri si u nás postele 120x2a porovnaj ceny v 10.


Jednolôžko s dvoma zásuvkami - úložným priestorom. CASA ITALIA II manželská. V jednoduchosti je ukrytá najväčšia krása, a to platí aj pri váľande ERNA 120.


Kvalitný molitánový matrac nechá odpočinúť vaše unavené telo a načerpať . Vo farebnom prevedení dub.

Barley 120x2- výber dvoch farieb. Poznámka, uvedená cena bez roštu a matraca, možnosť dokúpiť. Materiál, DTD laminovná. Farebné prevedenie: dub riviera.


Rozmery: ŠxHxV: 126x211x10cm. Cena je vrátane matracu. REA GARY dub bardolino, posteľ v šírke 1x 2cm. Najlacnejšie detské postele , postele s uloznym priestorom 120x2.


Varianty prevedenia: smrek, buk, dub. Obľúbené postele s úložným priestorom prvotriednej kvality u nás nájdete už od 1€. Obľubená posteľ Luna s úložným priestorom s ložnou plochou 1x 2cm. Moderná posteľ Seina s úložným prostorom vyrobená z kvalitnej eko kože. Najväčší rozmer 180x2cm.


EMA polohovacia váľanda v hnedej látke so vzorom je tá . Pohodlné a praktické sklápacie postele pre deti a dorast s úložným priestorom , ktoré ušetria miesto. Ponúkame Vám postele do spální vo veľkosti 1x 2cm. Multifunkčná posteľ 140x2MICHIGAN perleťovo biela. Výhodou je pomerne pestrá ponuka .

Váľanda SÁRA s úložným priestorom P11. IRYS Relax 1posteľ s úložným priestorom , 1. Vybírejte postele manželské, jednolůžkové a další v e-shopu KIKA. Nabízíme postele manželské, dětské, patrové i praktické postele s úložným prostorem. Součástí je matrace v lamelovém rámu, úložný prostor, 120x200. Dřevona REA LARISA UP 120x2ORECH ROCKPILE 120x200.


Moderní postele koupíte online v eshopu Mobelix. Drevená posteľ Uno plus. Borovicové masívne drevo zaisťuje dlhú životnosť aj pri vysokej záťaži. Luxusná posteľ Navy s možnosťou veľkého úložného priestorom z kolekcie. Ve Scontu najdete postele všech typů a velikostí do klasického i moderního bytu.


Samozřejmostí je nabídka kvalitních matrací a roštů. Chci výhodně nakoupit Chci více info.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.