pondelok 26. októbra 2015

Bushcraft zalesactvo

Portál pre všetkých milovníkov prírody. Do slovenčiny môžeme bushcraft preložiť ako zálesáctvo, alebo lesná múdrosť. Mne osobne najprirodzenejšie znie kombinácia . Vyrážam von a na kamarátovu výzvu beriem aj kamerku – čo ak náhodou…. Idem lesom bez cieľa a snažím sa po 2.

Páni, ktorí sa mu venujú, okrem pižlania dreva čistia lesy, . Ahoj,prosim ta kedy bude ten ,,naboj kresadlo na zalesactvo. Lukas Blaho - ZALESACTVO. OC GLAVICA Eisnerova 64. Bushcraft – po slovensky zálesáctvo – patrí medzi koníčky, ktorým.


Výbava do prírody, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Dokončil som ju už asi pred mesiacom, ale k šmirgľovaniu a napusteniu olejom som sa dostal až teraz. Everything about Nature and Bushcraft.

Pokec je najväčšia komunita na Slovensku. Za deň sem príde viac ako 500. Ideálne miesto, kde sa zoznámiť s novými ľuďmi alebo sa porozprávať so . Predaj produktov pre bushcraft , zálesáctvo , turistiku, outdoor a poľovníctvo - spacie vaky, ostré predmety, kompasy, izotermické fólie, batohy, oblečenie, núdzové . Pojem „Survival“ pozná takmer každý. Mnoho ľudí sa s tým pojmom nikdy nestretlo a iba minimum vie, čo sa za . Re: bushcraft -portal diskusné fórum o zálesáctve, prírode a. Ak príde na zálesáctvo a bushcraft , o nože na tvrdú drinu nie je núdza. Tie najdostupnejšie berú inšpiráciu vo svete pracovných nástrojov pre . Všetko o prírode a zálesáctve.


Týmto ešte raz ďakujem Vojtech - rafael. Prvé slovenské diskusné fórum o bushcrafte. O technikách prežitia v lese, výstroji , akciách.


Thunder Storm Overnighter In a. Väčšina turistov na výlete jednoducho len prechádza prírodou. DO POZORNOSTI: Širokú ponuku ešusov a vecí na táborenie nájdete v eshope Doprirody.

Komplet sortiment pre bushcraft , zálesáctvo , . Bear Petr - bushcraft a survival. Tvorba webu Jakub Moravec. Rozloženie ohňa pomocou magneziového kresadla (Firesteel).


Táto stránka je určená pre všetkých milovníkov prírody. Venkovní, Houpací Síť, Bushcraft. Potřeby pro bushcraft a pohodový život v přírodě. Nůž, Kompas, Zálesactvo , Příroda.


Nože, oblečení, batohy, svítilny, rozdělání ohně, vaření a spaní v přírodě. Outdoorový obchod Adam Sport, predvádzal turistickú obuv Planika Mangart AVS Produkt v našom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.