štvrtok 15. októbra 2015

Nemy sluha

Stojan na šaty sa hodí do spální, ale máme aj nemých sluhov do detských izieb. Farba: Farba hliníka, Tmavohnedá. Info o montáži: Nezmontované.


Nemý sluha - hľadáte spôsob, ako oživiť Vašu domácnosť? Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať.

Další úložný prostor - praktický a vždy při ruce - to je němý sluha. Hodí se do ložnic, ale máme i němé sluhy do dětských pokojů. Vyfiltrujte si podle materiálu a. Stojan sa dá ľahko prispôsobiť požadovanej výške. Pomocník do domácnocti - nemý sluha vyrieši miesto pre odkladanie oblečenia.


Zaobstaráte u nás už od 1EUR. Malý-veľký pomocník do domácnosti! Aj tak by sa dal nazvať náš nemý sluha vo forme elegantného vešiaka ELO.

Hravo vyrieši problém s odkladaním vášho . Paraván zase schová všetko, čo nemá byť . Kombinácia čierneho dreva a chrómu sa hodí do všetkých miestností vašej domácnosti. Neodkladajte si už svoje veci na posteľ, gauč alebo stoličku. Hledáte věšák němý sluha ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pořídíte u nás již od 3Kč.


Pánský sluha (nebo lokaj) je označení pro šikovný způsob, jak udržet oblečení krásně vyžehlené. Dodanie: Skladom na externom sklade - d. Kostra je vyrobena v provedení chro. Pánsky sluha (alebo lokaj) je označenie pre šikovný spôsob, ako udržať oblečenie krásne vyžehlené.


Němý sluha - SATO Nabízíme němého sluhu SATO v elegantním stylu. Na nemého sluhu môžete zavesiť košeľu aj vyžehlené oblekové nohavice - na druhý deň ich nájdete v rovnakom nepokrčenom stave. Prohlédněte si naši nabídku dřevěných i kovových němých sluhů. Nemáte kam odkládat svoje oblečení?


V tom případě vám pomůže němý sluha , se kterým je mnohem lepší spolupráce, než jakou vám nabídnou skříně. Už jste viděli, jak vypadá věrný němý sluha ?

Skvělé, praktické, mobilní věšáky do prostoru najdete na našem eshopu. Moderný nemý sluha alebo stojan na šaty a oblečenie na pradaj, kúpite online za super cenu. Věšák na bundy, kabáty, šaty nebo taky němý sluha , je základním nábytkovým doplňkem každého interiéru. Věšák je nepostradatelnou součástí každé . Provedení: Zajímavě řešený němý sluha je vyroben v kombinaci dřeva, kovu a mramoru.


Kulatá podstava je zhotovena z černého mramoru. Praktickú kovovú konštrukciu elegantných tvarov dopĺňajú dekoratívne drevené koncovky. Stojací věšák ( němý sluha ) v moderním stylu prakticky doplní prostor každé ložnice, šatny nebo koupelny. Vešiak, takzvaný nemý sluha.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Farebné prevedenie: buk. Možnosť namorenia za -ný príplatok. Ospravedlňujeme sa, ale v tejto kategórii nie sú zatiaľ žiadne produkty. Z masivního lakovaného dřeva.


S šatním ramínkem, ramínkem na kalhoty a odkládací plochou. Držák na šatní ramínka z chromovaného kovu. Sluha je součástí autorské nábytkové kolekce A od firmy LUGI, která je postavena na grafickém motivu písmene A.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.