streda 14. októbra 2015

Pizza piešťany

Vitajte na stránke donáškovej pizzérie PIZZA LA STELLA,. NOVINKY Z NAŠEJ PONUKY ! Víta vás pizzeria PIZZA BANDI Dovoz Zadarmo. Dovoz pizze a jedla robíme v Piešťanoch ,do Ostrova, Ratnoviec, Sokoloviec, Kocuríc, Orvišťa, Bašoviec . Na pizzu dávame oregáno, ak si to neželáte, upozornite nás pri objednávke!


Nájdite si najvýhodnejšiu ponuku a objednajte si donášku jedla online až domov v Piešťanoch.

Rýchly dovoz denného menu, horúcej . Najlepšie pizzerie v Piešťanoch , Slovensko: Pozrite si recenzie pizzerií v Piešťanoch na TripAdvisore a vyhľadávajte na základe ceny, polohy a ďalších kritérií. Po roku a pol od prvého pizza testu sa partia mladých ľudí rozhodla test donášok pizze zopakovať. Na základe vlaňajších skúsenosti sa . Pizza , Denné menu, Jedálny lístok.


Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Plzeň , Krušovice 1 Radler nealko, Strongbow, Čierne pivo.

Pripravujeme bezlepkovú a celozrnnú pizzu. Powered By LivePromotion Logo. Reštaurácia s ponukou talianskej kuchyne - pizza , cestoviny, omáčky, dezerty, chuťovky, nápoje.


Donášková služba a organizovanie firemných a spoločenských . Gattino pizza je novootvorená pizzeria v cente mesta. Piváreň a pizzeria v centre Piešťan s donáškovou službou. Bohatý výber pizze , minutkových jedál, chuťoviek k pivu a. Vrbovská cesta Piešťany , donáška jedla. Rozvoz pizze Piešťany , jedlo až k vám. Vyberte si reštauráciu pre objednanie donášky pizze.


Pondelok: 10:- 22:00. Kliknite a zistite viac! Pizzéria a donášková služba v Piešťanoch. Pečieme tradičným spôsobom v peci na drevo.


Ponúkame rôzne druhy pizze , ktoré nájdete v našom menu. U páva, Piešťany - podrobnosti o reštaurácii v najväčšom a najaktuálnejšom katalógu. Dovoz v rámci Piešťan neúčtujeme!

Jedlo pripravujeme vždy na objednávku čerstvé ! Pizzeria - donášková služba. V ponuke máme aj bezlepkovú pizzu všetkých druhov. Nami vybrané suroviny pri výrobe sú bezpečnou zárukou toho, že môžete jedlo od nás bezpečne . Výber z jedálneho lístka je široký.


Okrem pizze pripravujú aj iné . Pizzaexxpres - tn, donáška najlepšej pizze a jedál do domu a podnikov, každý deň za horúca a vždy z čerstvých surovín. SVET JEDLA, PIVA A UMENIA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.