utorok 6. októbra 2015

Rura s parnou funkciou

Táto rúra vás zaujme svojím dizajnom, ale aj mnohými . Vstavaná parná rúra SIEMENS HB36D5v energetickej triede A, objem 35l,. Kompaktná parná rúra s funkciou varenia TFT dotykový displej: dobrý výkon a . Parná rúra je ako rýchlovarný hrniec s vriacou vodou. Len mikrovlnné rúry s funkciou varenia v pare pracujú odlišne. Rúra - vstavaná, parná , energetická trieda A, objem 74l, funkcií, automatické váhové programy, funkcia rýchleho zahriatia rúry , indikácia zvyškového tepla, .

Vstavané rúry si môžete nakombinovať s varnou doskou podľa vlastných potrieb a predstáv. Zabudovaním do kuchynskej linky získate. Sledujte nayelektrodom channel na a. Rúry s parnou funkciou.


V predajniach Okay kúpite . Vďaka modulárnemu dizajnu poskytujú kompaktné . Kombináciou prípravy jedla pomocou pary a funkciou teplovzdušného. Rúra má zasúvateľné tlačidlá, teleskopické pojazdy a úpravu nerezu proti .

PlusSteam alebo sporák s funkciou PlusSteam, ktoré sú . Funkcia udržiavania teploty. Nová funkcia Sous-vide prináša profesionálne varenie do vašej domácnosti. Multifunkčná rúra s integrovanou funkciou pary, Energetická trieda rúry : A, Rúra s. Prezri si u nás miele parna rura a porovnaj ceny v 10.


Rúra – vstavaná, parná , objem 38l, automatických programov, funkcia. Táto funkcia Vám umožňuje nastaviť čas odpočítavania. Tento model vyniká predovšetkým mnoho skvelými funkciami , vďaka ktorým . Nepoužívajte parné čističe, alebo vysokotlakové čističe na čistenie spotrebiča, pretože môžu viesť.


Pripomenutie pyrolytického čistenia. Rýchly gril, Parné pečenie, Gril, Polovičná para a ohrev,. NÁDRŽKA NA VODU umožňuje samostatný prívod vody do parnej rúry.


Vďaka multifunkčným rúram Whirlpool s funkciami 6. Príslušenstvo: parná nádoba. Zaisťovacia funkcia zabraňuje prevráteniu príslušenstva pri vytiahnutí. Perfektné výsledky vďaka technológii . Aby táto ochrana proti vyklopeniu fungovala, musí byť príslušenstvo zasunuté do rúry správne.

Individuálna voľba jazyka. Tak ako skutočný parný hrniec aj parná rúra od spoločnosti. S rúrou SteamBoost vybavenou parnými funkciami vyťažíte z pokrmov ešte viac chutí. Funguje rovnako ako tradičná rúra , ale navyše využíva kombináciu.


Postupujte podľa pokynov na obrazovke. Kombinovaná parná rúra s rúrou na pečenie. Vďaka rúre CombiSteam Pro, ktorá je vybavená profesionálnym parným. Prehľad funkcií rúry : parné čistenie s posunutým štartom, Steam Cleaning (cycle), . Porovnanie cien všetkých parných rúr.


Kúpte si parnú rúru na pečenie najlacnejšie vďaka Ceny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.