utorok 30. septembra 2014

Predám plastove sudy

Ponúkam na predaj plastové sudy krát použité. Vhodné na kvas, zrno, vodu atd. Sud obsahuje šroubovací vrchnák.


Osobný odber možný v Čani na Skladnej . Predam 60L plastove sudy potravinarske ciste.

Plastové sudy za najlepšie ceny, palstové boxy na predaj a kúpu. Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári. Predám plastové sudy (bandasky) o objeme L. L-eur-pevný vrch dá sa vyrezať.


Sud je komplet s vrchnákom s . Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno, prepravky a putne na hrozno. Produkty nájdete v rôznych .

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plastové sudy. Prodám plastové sudy MAUSER obsah 220l. PRIMUS zákaznícky servis - predaj : Ing.


L (bandaska) s uzáverom a tesnením a týmito rozmermi - výška bez uzáveru: 40cm výška s . T Group Podstavec pod sud hranatý na dažď. Bazár pre predam 2litrove plastove sudy nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam 2litrove plastove . L (18), Plastovy sud 220l se šroubovacím víkem, sudy . Re: P: predám plastové sudy 200L. Sudy na dažďovú vodu v e-shope HORNBACH.


Inzerce - plastove sudy na vodu, inzeráty. NOVÁ IBC nádrž 600L v NOVÉ kleci, . Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, nová strešná krytina, nové plastové okná, nová elektrická a vodovodná prípojka. V príslušenstve plávajúci poklop,poklop proti prachu a . Súčasťou sudu je tesniace viečko a šrobovací vrch.

Plastová nádoba vyrobená z vysokohustotného polyetylénu (HDPE) vhodná pre styk s potravinami. Výroba a predaj - čistiarne (čističky) odpadových vô ČOV, kvalitné samonosné plastové nádrže, žumpy, plastové nádrže, zberné nádoby na vodu,. Všetko pre vinohrad - nerezové sudy, plastové sudy , mlynčeky a odstopkovače, demižóny, čerpadlá, kade, zátky, termokapsle, fľaše, náradie. Raz použité sudy , nezávadné, ako nové.


Sudy majú plastové veko a šróbovací uzáver. Všetky firmy z oblasti Plasty - výroba, plastové výrobky v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Návrh, výroba a predaj plochého tesnenia, výrobkov z technickej gumy, prírubových a tvarových tesnení. Ponúkame nerezové, plastové aj sklenené nádoby.


Ponúkajte med na predaj v čo najlepšej kvalite, ktorú čo najlepšie podporíte aj kvalitným vzhľadom poháre . Kvalitné domové čistiarne (čističky) odpadových vôd testované v Nemecku. Plastové nádrže a vodomerné šachty vyrábané technológiou rotačného odlievania .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.