štvrtok 11. septembra 2014

Lis na ovocie zelmer

Ponúka tichý chod a naozaj nízku spotrebu energie. Lis dokáže nepretržite . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom . ZMMA082W) šedé za akční cenu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Zelmer řady 68 8a 98 vhodný např. Díky těmto parametrům dosáhnete při odšťavňování skvělé výsledky. Ovoce a zeleninu můžete lisovat celé, nemusíte loupat ze slupky, čímž . Veľkým pomocníkom vám pri výrobe marmelád . Hledáte lis na ovoce zelmer ? Délka dílu: 41mm Průměr spojky: 23mm Rozměr čtvercové. Originální lis na ovoce ke všem elektrickým masomlýnkům ZELMER , vhodný pro zpracování rybízu, hroznového vína, rajčat na rajský protlak nebo kečup a také . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dávno som túžila mať lis na ovocie takéhoto typu -šnekový, . Príslušenstvo a ND ZELMER. Iste vás aj poteší, že ovocie a . Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota. Rozšírte funkcie vášho robota ETA o lis na ovocie - vytvoríte si tak zo svojho kuchynského robota tiež odšťavovač lisujúci ovocie. LIS NA OVOCE , ZELENINU. Naspäť do kategórie lis ovocia.


Podobné fráze: lis na ovoce, lis na ovocie 30l, hydraulicky lis na vino, ram na hydraulicky lis, lis na ovoce na 3v, rucni lis na ovoce, lis na ovoce zelmer , lis na . Popis: lis na ovocie , slimáči systém lisovania ovocia a zeleniny, väčšie množstvo šťavy až o , tichý chod . Oceníte také tácek na nakrájené potraviny a jištění před nesprávnu manipulací či snadnou údržbu. Maszynki ZELMER spełniają wymagania obowiązujących. Prvky lisu na ovocie: 1. Patrí sem napríklad odšťavovací lis Z-star, pomocou ktorého si môžete vyrobiť aj. To záleží na tom, jakým přístrojem se snažíte ji z ovoce nebo zeleniny dostat. Nízkootáčkový vertikální šnekový lis , 2W, pomalé odšťavňování s nízkými otáčkami, sítka s různou velikostí otvorů.


Odšťavovač Avance Collection, technológia lisu na ovocie a zeleninu. Tento nízkootáčkový lis na ovocie bez problémov odšťaví všetky druhy . Ovocie a zeleninu môžete lisovať celé, nemusíte čistiť a šúpať, čím ušetríte. Ak nemáme vhodnú nádobu, umožňuje rámový lis drviť ovocie priamo do koša.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.