utorok 16. septembra 2014

Apartmány mikulov

Mikulov - apartmánov na prenájom. Prečítajte si hodnotenia hostí . K dispozici je TV, satelif, WiFi, kuchyně, koupelna a venkovní . Stylové ubytování je přímo v památkové rezervaci podzámčí, které je . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.

Garance stejné nebo nižší ceny. Kromě standartního vybavení obsahuje kuchyňský panel, terasu s výhledem do zahrady. Ubytování s hodnocením zákazníků.


Apartmány s hodnocením zákazníků. Nabízíme ubytování v pěti vzájemně oddělených a komfortně vybavených apartmánech. Dva apartmány , jeden dvoulůžkový pokoj a jeden podkrovní pokoj.


Nádherný starý dům s výhledem na mikulovský zámek, nedaleko historické židovské čtvrti má zcela výjimečný genius loci. Zvenku opraven, zevnitř citlivě .

Guests can benefit from free WiFi and. Poznámka: lůžko 3Kč (za noc). Ušetrite a rezervujte si svoje ubytovanie priamo u ubytovateľa. Vyberte si z našich tipů dle lokality, ceny či . Pálavské apartmány - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení. Více zjistíte na portále . Zadaná stránka nebyla nalezena.


Mimořádně atraktivní apartmán s vinným sklípkem, vnitřním celoročně vyhřívaným bazénem, masážním bazénem SPA a saunou v apartmánovém domě v centru . Jedná se o řadovou zástavbu. Tato ulice je důležitou součástí městské památkové. Dva samostatné apartmány jsou situovány ve . Vítejte na stránkách apartmánu „ Svět “. Nabízíme Vám možnost ubytování v krásném prostředí Pálavských vrchů na jihu Moravy, . Pokud jste někdy navštívili Koněvovu ulici, kde se nemovitost nachází, jistě nám dáte za pravdu, že se jedná o zcela výjimečný projekt.


View photos and read 2reviews. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 5Kč za osobu a noc.

Naleznete nás přímo na okraji historického centra města. Celoročně nabízíme příjemné . Všechny pokoje jsou za příplatek klimatizované. Některé pokoje mají balkon, jiné.


Rodinná atmosféra a perfektní servis k vašim službám. Read real reviews, guaranteed best price. Travel smarter with Agoda. Rezervujte online za výhodnou cenu a plaťte až na hotelu. Nedaleko je židovský hřbitov, také . Interiér apartmánu v bývalej škole ako vstavaný sekretár-multifunkčný nábytok- skriňa, vitrína, vyklápací stolík, príborník, polica, bar,.


Sekretár svoju masivitu. Dále je možnost ubytování v samostatně stojícím apartmánu s vlastní koupelnou a kuchyňkou. Zámek přestavěný z románského hradu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.