štvrtok 25. septembra 2014

Elektricke radiatory na stenu

Vyberte si z našej ponuky nástenných elektrických ohrievačov. V ponuke máme viacero modelov. Závesné elektrické radiátory. Samostatný konvektor, možnosť upevnenia na stenu , dokonalé prúdenie vzduchu cez AIR MIX, veľké vetracie otvory,.


Teplo domova vám nezaistí len útulný interiér s doplnkami a horúcim čajom na stole, ale predovšetkým radiátory.

Výber takého klasického radiátora by ste . Ak potrebujete vykúriť väčšiu, či menšiu miestnosť, sú tu pre vás konvektory, ohrievače, krby a radiátory. Elektrické radiátory podľa ceny. Kúpeľňové radiátory elektrické - tvorí ich vykurovací radiátor osadený vykurovacou tyčou S TERMOSTATOM.


Radiátory využívajú iba el. Príslušenstvo - súprava pre montáž riadiacej jednotky EvoTouch na stenu ,. Nejvíce ze všech tepelných zdrojů. Sháníte klasické radiátory na stěnu ?

Vyzkoušejte deskové, článkové a ploché radiátory značky ISAN. Poradíme vám s výběrem pro konkrétní prostor. Sanotechnik elektrický ohrievač - sušič uterákov chrom závesný W. Vybrat můžete elektrické topení pevné na stěnu nebo přenosné. Ocelové olejové radiátory jsou moderní, tiché, vysoce efektivní spotřebiče určené k vytápění všech typů. Přispívají k výrazné úspoře elektrické energie a udržují stabilní teplotu.


Hliníkové elektrické radiátory s vysokou úsporou. Pekný dizajn a komfortné ovládanie. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Topidla, radiátory a ohřívače pro zimní pohodu. C prostoru jsou určeny pro stálé vytápění, olejové . EcoFLUID RFE s ekologickou.


Vyberete si z pohodlí vašeho doma a vše vám bude doručeno do hodin. Klasické elektrické konvektory se zárukou. Na objednávku lze dodat ve variantě s . Pro splnění nařízení EcoDesign musí mít elektrické radiátory.


Chytré elektrické akumulační radiátory IQ-AR zcela nový, moderní design.

Součástí balení jsou i montážní konzole pro uchycení radiátoru na stěnu. Dalšími zdroji v kategorii elektrických přímotopů jsou i olejové radiátory a různé . Montáž topení na stěnu a napojení prostřednictvím přípojné krabice na elektrický blokovaný okruh. Olejové radiátory jsou vyrobeny z oceli. Moderní radiátory jsou také lehké. Jsou tiché a vysoce efektivní.


Dokonce je můžeme přidělat i na zeď. Příkon radiátoru je 200W. Zobrazit víceZobrazit méně. Přímotopy a olejové radiátory se díky rozměru vejdou všude.


Preložiť túto stránku KOUPELNOVÉ TRUBKOVÉ ELEKTRICKÉ RADIÁTORY - oblouk. Koupelnová otopná trubková tělesa ocelové konstrukce v provedení s povrchovou úpravou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.