streda 3. septembra 2014

Madlo na chladničku whirlpool

Náhradné diely na chladničky - madlá dverí. Madlo chladničky BEKO, L = 2mm, orig. Celková délka madla 22cm , rozteč otvorů pro šroubky 15cm. Do poznámky v objednávce prosím uveďte, jestli chcete madlo lednice, nebo . Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Chladničky značky Whirlpool.


Bílá barva se stříbrným pruhem. Krytka šroubu madla je náhradní díl lednice Electrolux Kombi CT2a dalších. Cena bez DPH: 24Kč.


V tejto kategórii nájdete rôzne doplnky k chladničkám a mrazničkám, ako aj náhradné diely a príslušenstvo. Nachádzajú sa tu filtre, prostriedky na čistenie, formy . Dopyt: servis, oprava chladničky , ulomené madlo , Prešov - už pred vami poptával. Dopyt: na opravu elektrickej rúry Whirpool AKZ56 Pliešovce . Predaj a kúpa chladničiek Whirlpool online na Bazar. Ako dizajnový doplnok túto chladničku zdobí nerezové madlo.


Predám chladničku bez mraziaceho boxu Whirpool ART 600/G. Prosím i o hodnocení povrchové úpravy chladničky Whirpool ARC 67IX. LED svetlo, nerezové madlo , 85x55x58cm. Držadlo dveří pro chladničky Whirlpool :WBE2614W - 850525711000WBE2614W - 850525711002Orientační rozměry madla :Délka: cca 2mmRozteč otvorů: . Lednice bez mrazáku 143cm, A+, objem chladničky 247l, Anti-Bacteria System, automatické rozmrazování u chladničky , poličky, madlo , barva bílá. Beko, Liebherr, Whirlpool nebo třeba Gorenje.


V této kategorii naleznete madla dveří chladniček, mrazniček, praček, atd. Rozbité madlo dveří chladničky může být velmi nepříjemné; naštěstí se jedná o díl, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.