utorok 2. septembra 2014

Ozdobne ramienka na podprsenku

Melanie Pridať medzi obľúbené. Blúzka, či koktejlové šaty s holým chrbtom? Oživte Vašu najväčšiu prednosť. Ozdobné ramienka na podprsenku. Na sklade máme aj ozdobné ramienka v rôznych tvaroch, ktorá krásne vyplnia dekolt a .

Dámske alebo pánske spodné prádlo značky CK alebo EA, kusy v balení. Zľavu je možné uplatniť v: Trenčín. Sexi ozdobné ramienka na podprsenku so zvýrazňujucími pásikmi, dĺžkovo nastaviteľné, hit sezóny. Silikónové náhradné ramienka na podprsenku Gorteks. Julimex Decollete TWIN plus size ozdobné ramienka na podprsenku , Veľkosť uni, Farba čierna.


Luxusná podprsenka nestačí? Doplňte ju o originálne ramienka !

Tento čipkovaný chocker, ktorý sa ramienkom zapína o vašu podprsenku , výrazne oživí váš . Odopinateľné ramienka RDE 4s ozdobnými prúžkami. Sú perfektným riešením , ak chcete ozvláštniť váš dekolt. Táto aplikácia je na prednej časti a je napojená na klasické biele ramienka , ktoré sú. Ramienka jednoducho pripnete k podprsenke. Skúste si pozrieť aj ďalšie lacné.


Samostatné ozdobné ramienka Chloe. Ozvláštnite svoj dekolt strappy pásikmi! Strappy ramienka sú vhodné pre podprsenky s odopínateľnými ramienkami V . Farebné gumičky na vytváranie dúhových náramkov.


Podprsenka Elomi Bijou Flirt Strappy vystužená Náhľad. Spojka na podprsenkové ramienka , vďaka ktorej sa podprsenka stáva neviditeľnou a použiteľnou pri ka. Náhradné a ozdobné ramienka do podprseniek, odnímateľné ramienka rôznych.


Samodržiace podprsenky a vkladky modelujúce prsia pozdvihnú nielen Vaše . Vrchní část košíčků je vyrobená z hladké látky.

Elegantní vyztužená podprsenka ve smaragdové barvě. Spodní část košíčků a můstek jsou pokryté krajkou. Sexy push-up podprsenka s krajkovým prodloužením pod košíčky typu kopa, které jsou teplem. Medzi košíčkami a ramienkami sú ozdobné mašličky.


Korzety vytvoria nádherný dekolt, podprsenky dodajú Vašim krivkám na pôvabe a nohavičky vytvarujú. Plavková podprsenka BANDEAU s košíčkami. Nastaviteľné odnímateľné ramienko vzadu na krku. Kombinácia jemnej čipky v. Polovystužená podprsenka s pôvabnou červenou výšivkou. Prišité ozdobné ramienka s klasickým dĺžkovým nastavením Vysoký stred s originálnym.


Stačí odopnúť ramienka z Vašej podprsenky a nasadiť naše. Na ramienkach sú ozdobné mašličky. Poslední zákazník: Jana ,. Správně padnoucí podprsenka online snadno a rychle!


Originálne polovystužená podprsenka v netradičnom dizajne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.