utorok 9. septembra 2014

Electrolux eob5454aox

Vyrobená je v energetickej . PlusSteam funkce této trouby jednoduše používá trochu páry, aby vytvořila bohatší a lákavější barvu, křupavější kůrku a . Vďaka energetickému štítku A sa vaše domáce pečenie nebude predražovať vysokými účtami za . Electrolux nerezových povrchů spotřebičů 250ml spray. Rúra má zasúvateľné tlačidlá, teleskopické pojazdy a displej s . Multifunkčná, zabudovateľná rúra s výhrevným kruhovým telesom v nerezovom prevedení bez odtlačkov prstov.

Sklo vo dvierkach tejto rúry je ľahké očistiť. Trouba má zasouvatelná . ELECTROLUX ČISTIČ TROUBY SPRAY OVENCARE 250ml (E6OCS106). Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Sa specijalnom funkcijom pizze, hrskavost tijesta te ukus i mirisnost nadjeva bit će zadivljujući.


Provozní vlastnosti: Vnitřní objelitrů. Spotřeba energie - statická (H S ohřev) : 0. Přímá kontrola díky zasunovacím knoflíkům a volbě spuštění a konce přípravy jídel.

Večeře je hotová vždy, kdy to požadujete, a to díky tomuto rozhraní s LED . Využijte každý centimetr vnitřního prostoru – vše se bude připravovat rovnoměrně Skleněná dvířka, která se jednoduše čistí Skvělá . Celý popis a technické parametry. Ovládání je jednoduché a to za pomoci LED displeje. Ebben a sütőben a PlusSteam funkció biztosítja azt, hogy a forró gőznek köszönhetően a házi kenyér . Najchrumkavejšia kôrka - Funkcia PlusSteam pri tomto modeli jednoducho využíva jemný dotyk pary na dosiahnutie sýtejšej a lesklejšej farby, chrumkavejšej . Vysoce lesklý smalt pro snadné čistění. Topné těleso je odebíratelné pro snadné čistění. Oceľ je povrchovo upravená, už žiadne viditeľné odtlačky prstov, ktoré je potreb.


Dodatek pary w początkowej fazie pieczenia zapewnia lepszy wygląd i smak wypieków - idealnie wyrośnięte . Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir . Free delivery and returns on eligible orders. Medium, Electric, Black, Stainless . PlusSteam“ leidžia paprastai panaudoti garus, todėl visi kepiniai bus minkšti, gardūs ir turės . Class of Power Consumtion: A. Construction Type: Built-in .

Multifunkční trouba, l, PlusSteam, UltraFan Plus, LED displej, zasouvací ovladače, A, nerez. Při zakoupení tohoto zboží získáte pouze na kuptotu. Iebūvēšanas izmēri AxPx mm, 600x560x550.


Kopējā pieslēguma jauda, W . Cea mai crocanta crusta. Functia PlusSteam a acestui cuptor foloseste atingerea delicata a aburului pentru a crea o culoare cu un luciu deosebit, o crusta . Selle ahju PlusSteam-funktsioon lisab küpsetamisel veidi auru. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zvýhodnená sada rúry a varného panelu a odsávača.


Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod. Máte-li jakýkoliv dotaz .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.