pondelok 8. septembra 2014

Predam detsku postel

Samozrejme vyspí sa na nej pohodlne aj dospelý človek s obmedzením pokrčených . Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa . PREDAM DETSKY NÁBYTOK MALO POUŽIVANÝ AKO NOVÝ POSTEL NA MIERU - ROZTAHOVACIA S . Posteľ predávam vo výbornom stave bez poškodenia- krásny dievčenský obrázok vid. Vo vynikajúcom stave po . Predám Detska postel kúpim. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam detsku postel so zabranou, . Darujem manželskú posteľ bez roštov a matracov, aj s nočnými stolíkmi. Používaná postel , nedávno kupovaný nový rošt a top matrace zn.


Postel takmer nepouzivana (spane mozno 20x). Traumeland soft bio z kokosu. Predam detsku postel (bez matracu) po dcere.


Bohužel matrace je 140x70 . Posteľ je možné prestavať aj do tvaru L, kedy spodná posteľ ide do priestoru a vtedy sú k nej aj nožičky a . Aj s matracom rozmerov 1x cm. Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku v online obchodnom dome Möbelix. Polohovatelny rost – vyskove nastavenia polohy, rozmer dlzka 1cm . V eshope skladom, tovar expedujeme do pracovných dní.


Ihneď k odberu na pobočke. Pôvodna cena novej bola 2eur. Dovodom je zmena hostovskej izby na detsku izbu. PredÁm DetskÚ PostieĽku Topbazársk Source:. Unikátne a prehľadné administračné prostredie pre Darujemzaodvoz zákazníkov.


Fórum nadšencov morskej akvaristiky. Slovak and Czech marine fish .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.