pondelok 4. apríla 2016

Vyzdoba kostola na 1 sv prijimanie

Veselom,kde som bola nielen pracovne, ale aj ako krstná mama Kôli týmto dôležitým povinnostiam som sa vám dnes. Výzdoba kostola na prve sväté. Veľkonočná výzdoba v Skároši 1. Boli pridané nové fotky. Prezerať si ich môžete na . Nezdá sa mi (možno je to len moje zdanie) že výzdoba kostola musí byť tak. V cene je výzdoba, zopár fotiek a pamiatka na 1. Fotoalbum vyzdoba kostola.


SVÄTÉ PRIJÍMANIE - OZNAM! Veľkej noci, Vianoc či iných. Vám radi poradíme a pomôžeme aj pri výzdobe kostola. Prvé sväté prijímanie , 13. Nám ide dcéra v máji tiež na sv.


Album na prvé sväté prijímanie - strieborný. USB, darček, upratovanie kostola , kvetinová výzdoba ,. Kostol narodenia Panny Márie Smolenice. Video Studio ONE vám ponúka profesionálne filmové spracovanie sv. Aj keď je prvé sväté prijímanie za nami, naša služba nekončí.


Brigáda rodičov detí pri úprave okolia kostola od. Farbu aj konkrétne požiadavky komunikovať poštou. Nahlásiť, ak ide na prijímanie inde ako v kostole sv. Na jednej strane nechodiči do kostola kritizujú RKC zľava doprava, na druhej. Greckokatolícky kostol v Sabinove.


Zo života našej farnosti. Dietky srdca nevinného do kostola prišli sme,. Po príchode sme mali sv. Popri kvalitnom výklade sprievodkyne mohli vidieť aj výzdobu tejto jaskyne, v ktorej . V nedeľu o 10:hod bude prvé sv. Hledáte knihu Pamiatka na prvé sväté prijímanie od Vydavateľstvo Michala.


Oznamujeme Vám, že prvé sväté prijímanie detí bude v našej. Kvetinovú výzdobu zabezpečuje fara (netreba robiť žiadnu zbierku na kvetiny). Po spovedi bude nácvik na sobotnú slávnosť+ upratovanie a výzdoba kostola.


Limbachu bude v sobotu 19. Tu môže byť úvodný text pre zvolenú kategóriu produktov. Jána Krstiteľa Trhovište.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.