piatok 22. apríla 2016

Kuraci steak s grilovanou zeleninou

Srdcem rázovitého Valašska je bezesporu město Rožnov pod Radhoštěm. Recepty pre chutný život. V jeho centru, jen pár kroků od náměstí T. Zabudli ste údaje na prístup k účtu?


Stravujme sa chutne, ľahko a zdravo V spolupráci s reštauráciou Tarpan a výrobcom kuchynských potrieb.

Kurací steak na grilovanej zelenine s ryžou. Len € za kurací steak na syrovej omáčke s grilovanou zeleninou a americkými zemiakmi po zľave. Delená strava – 150g Falošná sviečková na koreňovej zelenine na masle.


Slepačia so zeleninou ,mäsom a rezancami. Medzitým, srsť gril panvicu s zeleninu sprejom a nastaviť cez stredne vysoké teplo. Zelené halušky so šampiňónovou omáčkou.


Obrázok reštaurácie Impresia - min. Frizzante, hovädzí alebo kurací burger zákazníkov.

Silný domáci vývar s mäsom, zeleninou a rezancami. Chicken steak with grilled . Marinovaný kurací steak na grilovanej zelenine s bylinkami. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka.


Kuracie prsia na rošte, dijonská omáčka, americké zemiaky. Bravčové na srbský spôsob,. S grilovanou zeleninou , marinovanou v olivovom oleji. Menu 3: Cuketové rizoto s parmezánom a rukolou. Grilovaná zelenina (cibuľa, paprika, paradajka).


Steak na hrianke s grilovanou zeleninou a omáčkou podľa výberu: 100g zo zeleného . Plnený kurací steak so šunkou . Hühnersteak mit gegrilltem Gemüse. Vývar so zeleninou ,mäsom a rezancami 250ml. Morčací steak na brusnicovej omáčke, gratinované zemiaky, €, 7. Grilled chicken steak served with herbs reduction and grilled vegetables. Kuracie rezance s jemne pikantnou omáčkou a cibuľkovými krúžkami– 12.


Steak Luky s grilovanou zeleninou , 1€.

Pečené kuracie stehno s dusenou ryžou a ovocným kompótom. Hovädzí steak s grilovanou zeleninou. RIZOTO SO SUŠENÝMI PARADAJKAMI, ŠALOTKOU A GRILOVANOU. KURACÍ STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU A PRÍRODNOU OMÁČKOU.


Slepačí vývar s niťovkami a zeleninou alebo cesnačka so syrom a. Eidam,Mozzarella,saláma,paradajky,kuracie mäso,kukurica skvelá s tradícou. Steak z lososa na grilovanej zelenine , varené zemiaky. Alergény: 1- obilniny, - vajcia, . Pondelok: l Šošovicová s párkom 1. Encián s grilovanou zeleninou 90€. Bryndzové pirohy so slaninkou 7.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.