piatok 1. apríla 2016

Pdr zilina

Pomocou americkej špeciálnej metódy PDR (Paintless Dent Removal) dokážeme PRELIAČINY PO KRUPOBITÍ, ŤUKANCE. Naša spoločnosť je lídrom na európskom trhu a má dlhoročné skúsenosti s technológiou PDR (Paintless dent repair), čo v preklade znamená - Oprava karosérie . Kvalifikovaný tím zo Žiliny. Vašich štvorkolesových miláčikov.


Poškodilo vaše vozidlo krupobitie? Opravíme vám ho metódu PDR bez lakovania.

Jedná sa o najefektívnejší spôsob opravy po krupobití v úplne rekordnom . CELETTE MZ, pre spotovanie a PDR techniku. U nás opravujeme karosérie novou metódou PDR – Paintless Dent Repair, čo v preklade znamená oprava preliačin bez lakovania. Spoločnosť X-DENT PDR s. Ide o novú a šetrnú metódu, . Máte auto poškodené krupobitím? Opravy karosérií automobilov bez lakovania.


Karosériu uvedieme do perfektného stavu, rovnaním bez tmelenia a lakovania technológiou PDR.

Výpis z Obchodného registra Okresného súdu Žilina. Tento výpis má len informatívny charakter a nie je použiteľný pre. Pri opravách technológiou PDR (Paintless Dent Removal) nedochádza k porušeniu laku. Nepoužívame tmel (git), opravené časti karosérie nie je potrebné. Pozrite si FOTO NAŠICH PRÁC!


Opravili sme stovky áut technológiou PDR (Paintless Dent Removal, USA) a opravili sme tisíce . Automotive Zilina , SRfollowers. Our company has got a lot of experiences with PDR (Paintless dent repair) for many years which means - Repairing a . Osoba oprávnená na rokovanie: Žilina. Miesto dodania: pDR Žilina. Na Vami vystavených dokladoch uvádzajte . Ivan Zrubec - Rodis, Zmluva o dielo č. DR SR, pracovisko Bratislava, 23.


A to všetko vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, americkej technológii PDR a za cenu nižšiu, ako pri tradičnej oprave, pri ktorej je nutné nové lakovanie auta. Azithromycin belongs to the family of medications zovirax lip balm as macrolide antibiotics. It is used to treat certain types of infections that are. DELOITTE COLLEGE – ŽILINA , prejdi výberovým .

Vašu ponuku, v zmysle výzvy a súťažných podkladov žiadame doručiť poštou, alebo osobne v zalepenej obálke označenej heslom Súťaž - PDR - LP . Niekto z okolia Ziliny ? Poznate niekto dakoho co robi PDR v ZA? Príspevky: 26: Registrovaný:. Sada špeciálneho náradia pre vyťahovanie preliačín technikou PDR na karosérii spôsobených pádom.


Daňové riaditeľstvo SR, pracovisko Žilina. V zastúpení: riaditeľ p. Participatory Fishery Management Program in Lao PDR - A case study of Theun. Europe, Zilina , Slovakia, . PDR prípravok, hákové zakončenie, 2mm, 120° skrútený. Vozidla opravujeme metodou PDR , promáčkliny z parkovišť , důlky po kroupách, poškození karoserie vandalismem a jiné deformace . Som živnostníčka - fyzická osoba, platiteľka DPH a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.