streda 27. apríla 2016

Vytahovanie preliačin

Pozrite si FOTO NAŠICH PRÁC! Opravili sme stovky áut technológiou PDR (Paintless Dent Removal, USA) a opravili sme tisíce . Sada na vyťahovanie preliačín z vidaXL. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Najjednoduchšia sada určená na vyťahovanie preliačin bez poškodenia laku.


Pomocou fixky ľahko zvýraznite oblasť preliačiny ktorú je potrebné opraviť.

Oprava preliačin bez lakovania profesionálnou technológiou PDR. Opravujeme malé aj veľké preliačiny po krupobití, parkovaní a pod. Sada prípravkov na vyťahovanie preliačín , Telwin.


Pops a Dent - sada na opravu preliačin. Nech ste akýkoľvek dobrý vodič, drobným nárazom a kolíziám pri cúvaní či parkovaní sa niekedy jednoducho nevyhnete . Súprava špeciálneho náradia pre vyťahovanie preliačín technikou PDR na karosérii spôsobených pádom drobných predmetov alebo krúpami bez poškodenia . Predám úplne novú sadu na vyťahovanie preliačin na vozidle. Táto sada na vyťahovanie preliačín je nevyhnutná pre akúkoľvek rodinu s autami, pretože má rozumnú cenu a viacúčelový dizajn.

Zastihli aj Vaše mesto alebo obec búrky s krupobitím a odniesla si to karoséria Vášho vozidla? Obsahuje všetky potrebné . Našli ste si na vozidle preliačinu bez poškodenia laku? Ponúkame Vám opravu preliačin na Vašom vozidle. Sada obsahuje: - reverzné kladivo na menšie i veľké preliačiny, dá sa použiť aj ako . Preliačiny na karosérii dnes možno odstrániť úplne jednoducho. Pokiaľ nie je poškodený lak, vaše auto bude čochvíľa ako nové.


A väčšinu opráv zvládneme na . Skúsenosti som nadobudol hlavne v zahraničí, vo Francúzsku a Nemecku,. Sada špeciálneho náradia pre vyťahovanie preliačín technikou PDR na karosérii spôsobených pádom drobných predmetov alebo krúpami bez poškodenia laku. OPRAVA PRELIAČÍN BEZ LAKOVANIA Máte na Vašom aute menšie-väčšie preliačiny ? Pri oprave karosérie sa určite nezaobídete bez našich špeciálnych náradí ako sada na demontáž čalúnenia, vyťahovanie preliačin , vyrezávanie autoskiel, . Opravy preliačin bez poškodenia laku. Predám vyťahovák preliačin karosérie pops a dent. Cena -€ pošlem aj na . Peter Domin - oprava preliačín - Oprava áut po krupobití.


U nás opravujeme karosérie novou metódou PDR – Paintless Dent Repair, čo v preklade znamená oprava preliačin bez lakovania.

Ide o novú a šetrnú metódu, . Napríklad Würth ako dodávateľ pre priemysel, vrátane remeselníkov, má na vyťahovanie preliačin v ponuke Delenlifter a PinPuller. Keďže však oprava je už „ s . Lepiaca tavná pištoľ k sade na vyťahovanie preliačín. Jemné lepenie, nepoškodí lak karosérie.


Počas školenia uvidíte Master Classy s opravami preliačin tejto úrovne komplikovanosti a . Postup, ako sa zbaviť malých preliačín , je veľmi jednoduchý. Naša firma AUTOSKLO DOLO sa zaoberá aj opravou preliačín na. Tak akože toto keby vytiahlo čo je na tej fotke ta sa normálne že vážne poseriem. Vytiahnuť to vytiahne možno nejaké menšie preliačeniny, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.