piatok 8. apríla 2016

Predam drevene prepravky

Predám drevené bednicky. Vyrobené sú zo smrekového dreva. Všetky časti sú hoblovane a brúsené kusy. Bedničky sú hladké bez triesok, nové. Hrúbka materiálu je cm.


Vhodne ako uskladnenie potravin, zeleniny a na aranzovanie roznych predmetov. Drevené prepravky , bedničky - Banská Bystrica, predám. Sada dvoch kusov drevených prepraviek v patinovanom béžovo-hnedom.


Přepravky na ovoce, přepravky na maso a další. Prodam plastove PREPRAVKY 30×60×mam 15ks cena je za 1ks. Nabízím starých pivních lahví bez popisu, včetně staré dřevěné přepravky. Prodám stohovatelné plastové přepravky děrované, včetně dna, pro ovoce a zeleninu. Vnější rozměry: 600x400x2nosnost 15kg po 89Kč.


OBI Pojazdná drevená prepravka. OBI Univerzálny box Santos transparentný XS l. Kristallbox l transparentný. Trixie Prepravka pre vtáky 22x14x15xm. Plastová prepravka s čiernymi kovovými mriežkami vyrobená z kvalitného materiálu, vhodná na cestu k veterinárovi.


Originálne Handmade od slovenských dizajnérov, remeselníkov, umelcov a návrhárov. Slovenský eshop s ručne vyrábanými vecičkami. Všechny dřevěné hračky značky small foot mají označení CE a jsou vyráběny dle. Sme rodinná firma Tomáš a Terezka a ponúkame Vám projekt debničkovania v Košiciach a Prešove, teda zblíženia našich regionálnych farmárov a . Vyberte si kvalitné plastové prepravky na ovocie a zeleninu z našej ponuky.


Find this Pin and more. Popis: Prodám ks dřevěných přepravek ze sušeného smrkového dřeva. Prepravky pre papagáje, Prenosky pre exoty, Prepravky pre exoty.


Lze namořit nebo nalakovat na . Kúpite alebo predáte Dom, domácnosť a záhrada? Drevený záhradný oblúk na popínavé rastliny s mriežkami 150x50x220cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.