pondelok 25. apríla 2016

Čistenie peria považská bystrica

Adresa Jaroslava Šaradinová. Predmet činnosti firmy Šaradinová Jaroslava-čistiareň. Služby: - čistenie peria - šitie paplónov z prineseného peria.


RIČI - čistenie peria , výroba a predaj paplónov a vankúšov,. V prípade nezrovnalostí v uverejnených . Textilné výrobky - Maloobchodné slu.

Cena je uvedená za kg peria, €. O firme riči - výroba a predaj vankúšov perín a paplónov, paplónikov, paplonov, vankusov. Renovacia vankúšov a paplónov a perín. Mokré a chemické čistenie odevov, pracovných odevov, čistenie kobercov, . Lenka Jungová - NIKOL - čistenie peria - Čistenie peria , výroba a predaj paplónov, vankúšov, perín, zavinovačiek, detských súprav, nadrozmerov z peria,.


Služby čistenia a prania odevov, prevádzkovanie čistiarní a práčovní, chemického čistenia. Považská Bystrica (záznamov). Služby zákazníkom v oblasti práčovníctva a chemického čistenia.


Firma prevádzkuje čistiareň peria.

Predaj paplónov, vankúšov, aj detských, čistenie peria , šitie perových paplónov. Perová náplň každej zákazky sa čistí samostatne, preto minimálna dávka do čističky sú 4kg, menej nepreberáme. CENNÍK RENOVÁCIE: čistenie peria : . Tým je aj perie a výrobky z neho. Keďže výrobky z peria sa používajú denne v podobe paplónov či podušiek, ich údržba a čistenie sú nevyhn. Zlodej si z ukradnutou maringotkou „odniesol“ aj stroj na čistenie peria ,. Líhajte si do čistých perín.


Bratislave a okolí za najlepšie ceny. Deň vzniku oprávnenia: 2. Prevádzkarne: Jelšovec, pojazdná prev. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte cistenie peria sitie paplonov a . Služby:- pranie a čistenie odevov, posteľnej bielizne a textílií.


Vyčistíme bielizeň pre každého, perieme aj pre hotely, reštaurácie a iné zariadenia. Garantujeme precízny a profesionálny prístup založený na takmer. Trepáč - čistenie peria.


Vyrábame produkty z peria. Nabízíme čištění peří horkým vzduchem, šití přikrývek a polštářů a odmaštění vlny. Služba občanom je aj čistiareň peria , kopírovanie, maľovanie.

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Vlna sa najskôr čistí , perie , češe a farbí. Vyberte si čistiarne, práčovne od dodávateľov s referenciami. Ušetríte čas aj peniaze.


Je to tak lepšie i tie staršie. Ale tak, tie mladé vedi. BRATISLAVA - Aj taká bežná vec, ako je čistenie zemiakov, sa dá ešte viac zjednodušiť. Vďaka nasledujúcemu videu zistíte, že už viac na to . HEY SPOT Daunen Wash-na perie.


Ošetruje a čistí oblečenie,vankuše, spacáky. Hlboko čistí perie a textílie. Zabraňuje zbitiu peria dokopy a udržuje textíliu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.