streda 13. apríla 2016

Gumové tesniace profily

Výroba profilov na zákazku (silikónových aj gumových ), zákazková výroba hardy spojok, rezanie . Lenze Antriebstechnik Gmbh (1). Gumové tesniace šnúry a profily. Z EPDM, VITÓNU, SILIKÓNU, NBR.


Sú profily z mäkkej gumy s uzavretými dutinkami rôznych tvarov a veľkostí.

Profily z mikroporéznej gumy. Katalóg produktov Ploché prírubové tesnenia, Upchávky čerpadiel, Termoizolačné materiály, Priemyselné textílie, Technické plasty, Výrobná činnosť , Ostatné, . SBR – pre všeobecné použitie. Ak používate na svojom vozidle ŠKODA Roomster, Fabia či Octavia priečny strešný nosič, príde vám vhod náhradná sada gumových tesniacich profilov do . Výroba a predaj tesniacích profilov k trapézovým plechom, sendvičovým panelom a strešným krytinám.


Voľba správneho profilu tesniacej šnúry závisí . O-krúžky, kruhové a iné profily.

PTFE teflon (tyče, dosky, bloky, trubky, púzdra). KINGLONDA ponúka profily z vytláčacích profilov z pevnej gumy s konkurenčnou cenou. Výsledkom výroby liniek sú pásy gumového , resp. Výroba tesniacich krúžkov, manžiet, gumových šnúr a tesnení.


Gumárenské výrobky: izolačné koberce, rohože, tesniace dosky, remene. Typické aplikácie a použitie. Brúsenie gumového povrchu. Spájanie tesniaceho pásu . Ostatné - tvarové výlisky z gumy rôznej veľkosti a tvarov.


Silikón Podlahové krytiny. Guma pre všeobecné použitie – SBR. Olejuvzdorná guma - NBR, Membránové plátno.


Na tesnenie pracovných a dilatačných škár sa používajú rôzne druhy materiálov, ako tesniaci plech na utesnenie prac. Predaj: hadice, spony a spojky, systémy na ochranu káblov, tesniace gumy, gumové profily , lepidlá, podlahoviny. Hmotnosť brány eliminujú pružiny ako protizávažie.

Guma: dopravné pásy, hadice, dosky, mikroporézne šnúry, profily , silikónové dosky, fólie a šnúry. Vypenené MPG dosky a profily z EPDM, CR, NBR a MQ. Tesniace a izolačné materiály. Sindby má k dispozícii profily v rôznom materiálovom prevedení,.


Dosky z hubovej gumy, technická . C- profily pre montáž bočných plachiet prívesov, tesniace profily pre dvere prívesov a pod. Naša továreň tiež ponúka prispôsobené pvc tesniace pásky pre okno s. Tesamoll Odrazová fólia za . Many translated example sentences containing tesniace krúžky. PVC stabilizátory v určitých produktoch (napríklad natierané textílie, PVC profily ),. PORON tesnenia, tesnenie PTFE, Klingersil tesnenia, gumené tesnenia a viac. Rám z gumového profilu pre strechy Fritzmeier.


Výplňová hmota pre rámy z gumových profilov Fritzmeier. Uhlíkové a grafitové dynamické tesniace krúžky a ložiská. Predaj priemyselných uzamykacích systémov - pánty, gumové profily , plynové vzpery, klavírové . Vyrábajú tesniace gumové profily pre automobilky skupiny Volkswagen, General Motors, Suzuki či Peugeot.


Podľa inovácie automobilov musia úplne obnoviť . Vyrába vytlačované gumové tesniace profily určené prevažne pre automobilky v Českej republike a Nemecku. Vysoko kvalitné gumové profily odolávajú väčšin . Bezazbestové tesniace dosky medzera.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.