pondelok 7. septembra 2015

Tvarohova plnka do štrúdle

Tvarohová štrúdľa a množstvo ďalších chutných receptov. Tvarohova plnka , ktora sa nerozteka - Pre zaciatocnikov - recepty, kuchárska. Bola mi vzdy riedka, nemohla som robit ani buchty, ani strudle , . Pokiaľ nám cesto odpočíva, pripravíme si plnku : tvaroh popučíme vidličkou, pridáme ostatné . SKVELÁ ŠTRÚDĽA , ktorú zvládne každý . Recepty pre tvarohová plnka do štrúdle.

Na myTaste najdes recepty na tvarohová plnka do štrúdle taktiež ticíse podobných receptov. Plát lístkového cesta kúpime už pripravený alebo listové cesto natenko rozvaľkáme. Posypeme mletým perníkom.


Z tvarohu, pudingového prášku, vanilkového . Domáca štrúdľa je tá najlepšia vec pod slnkom, no problém je pripraviť ju. Výborný tvarohový závin podľa mojej babky. Na rozdiel od bežnej tvarohovej štrúdle nie je tvaroh suchý.


Plnka sa dá použiť i do sypanej . Každú časť natenko rozvaľkáme, pokvapkáme maslom a natrieme tenkou vrstvou plnky.

Okraje cesta zahneme, aby plnka nevytiekla, a cesto zrolujeme. Preložím bočné okraje tak, aby plnka nevytekala. Cesto preložím cez tvaroh a preloženú stranu dám na plech s papierom na pečenie. Rozmrazené lístkové cesto vyvaľkáme na stredne hrubý pás a posypeme ho tenkou vrstvou strúhanky. V mise spolu vymiešame do hladka . Rozvaľkané cestá potrieme olejom, natrieme tvarohovú plnku a poukladáme marhule a posypeme cukrom.


Lístkové cesto si vyvaľkáme a naplníme tvarohovou plnkou. Plnku rozdelíme na časti. Dáme plech ktorý si trochu potrieme maslom. Závin potrieme vajcom vyšľahaným.


Boky dobre stlačte, aby plnka nevytiekla. Keď vás prepadne neodolateľná chuť na sladké, po dobrom nedeľnom obede, pripravte si túto jednoduchú a rýchlu štrúdličku. List štrúdľového cesta pokvapkáme rozpusteným maslom a na každý rozotrieme tvarohovú plnku a . Hadia tvarohová štrúdľa. Výsledná plnka by mala byť hustejšia masa, ktorá sa dobre natiera, aj pečie, lebo . Tradičná tvarohová štrúdľa ozvláštnená brusnicami a čerstvým.


Rúru predhrejeme na 220°C a medzitým si pripravíme tvarohovú plnku. Tvarohovú plnku nanesieme na lístkové alebo štrúdľové cesto, ktoré sme potreli tenučkou vrstvou oleja a . Rýchla ťahaná jablková či tvarohová štrúdľa.

Najviac ľuďom chutila tvarohová od. Trnavohorská štrúdľa mala tento rok premiéru. Na tenko vyvaľkáme cesto a potrieme plnkou. Dáme na plech, potrieme masťou a pečieme na 1stupňov asi minút. Ingrediencie Cesto: bal.


Neviem,ako sa to mohlo stať, ale štrúdľu som považovala za nehodnú môjho záujmu. Takto pripravenú plnku rovnomerne rozložíme na vyvaľkané lístkové cesto a následne . V miske si rozmiešame suroviny na plnku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.