piatok 11. septembra 2015

Gumová vanicka do kufra

Pre vyhľadanie konkrétnych vaničiek vyplňte filter MOJE AUTO. Gumové vaničky sú vhodné do kufra auta, veľmi praktický doplnok do auta. Univerzálne gumové vaničky do kufra si prispôsobíte podľa vašich požiadaviek.


Rôzne možnosti úpravy, kvalitná trvácna guma do kufra. Dostupnosť: Odosielame za 4-prac.

Plastové a gumové vaničky do kufra LOCKER na mieru podľa typu automobilu s vyvýšeným okrajom zabránia znečisteniu batožinového priestoru v prípade . Najvýhodnejšie ceny od VTVAuto. Máte neustále zašpinený kufor? Rozialalo so vám niečo v kufri a bolo ťažké zbaviť sa zápachu a fľakov? Ochranná gumová vanička do kufra auta.


Vysoký okraj, odolná guma, protišmykový povrch vaničky. Presná gumová vanička do kufra pre uvedený typ vozidla.

Fotografia je ilustračná. Jemne parfumovaná gumová rohož do kufra s vôňou vanilky. Výhody vaničiek do kufra : ľahká a jednoduchá údržba . Vaňička do kufra gumová VLASTNOSTI: BEZ ZÁPACHU PRESNÉ TVAROVANIE PODĽA TYPU AUTOMOBILU JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA ĽAHKO . VANIČKA KUFRU FABIA COMBI - MENŠÍ.


Gumová vaňa do úložného ( zavazadlového) prostoru,. Motorové oleje – najlacnejšie na olejmarket. Tvar gumovej vaničky je pre každý typ vozidla rozdielny.


Vaňa do kufra - gumová - Univerzál. Internetový obchod spoločnosti Panacea Car, s. Ponúkame najlepšie ceny na deflektory, vaničky do kufra , auto koberce , . Auto oleje, oleje do auta za najlepšie ceny od Autoolej. Presná vanička do kufra je vyrobená z TPV materiálu a je plne recyklovateľná.


Má zvýšený okraj, ktorý presne prilieha k okrajom kufra Vášho vozidla a po celej. Vaňa slúžia hlavne na ochranu kufra pred znečistením . Vanička do kufra Opel Corsa D.

Vany do kufru REZAW-PLAST Sixtol GU-ZU COMPASS a další. Vana do zavazadlového prostoru 1x gumová vana pro Škoda OCTAVIA, OCTAVIA combi, 4x . Vysokokvalitná a luxusná vanička do batožinového priestoru. Zabezpečuje dokonalú ochranu vnútra Vášho kufra pred všetkými druhmi opotrebenia.


Gumové a plastové vaničky do kufra tvarované priamo na podlahu každého osobného auta a dodávok. Na výber s vysokým okrajom alebo menším okrajom. Díky přesnému střihu vyplní zavazadlový prostor a . Farebné prevedenie: čierne Výhody gumovej podložky do kufra : presne kopíruje batožinový priestor kufra je ohybná, veľmi dobre sa s ňou manipuluje. Ako ďalšie skvelé doplnky sa osvedčili plastové alebo gumové vane do kufra auta.


Sú vyrobené z materiálu, ktorý zabraňuje kĺzaniu a vaňa tak drží na svojom . Materiál: materiál TPE . Protišmyková celá ložná . Presne kopíruje okraje kufra vozidla a má tiež zvýšený okraj. Kvalitné vane do batožinového priestoru priamo od výrobcu. Tieto vane sa už nemusia ďalej upravovať, presne kopírujú tvar batožinového priestoru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.