štvrtok 17. septembra 2015

Dhi625r

Plochý výsuvný odsavač par: lze jej téměř neviditelně zapustit do horní skříňky a tak je postaráno o čistou linii kuchyně. Odsávač je vybavený halogénovým osvetlením, ovládaním tlačidlami a výkonom až 330 . Odsavač je vybaven halogenovým osvětlením, ovládáním tlačítky a výkonem až 330 . Odsavač stačí zapnout a nepříjemné pachy se nebudou šířit do celého bytu, ale budou ihned odsávané. Unsubscribe from Bep Dong Duong?


Pećlivé si přećtéte tento návod. Pouze tak budete schopni Váś spotřebić poużívat správné a bezpećné. Tento návod k poużití a montáżní návod pećlivé.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost . Produkt není momentálně k dispozici. Bosch DHI625R plochý výsuvný odsavač par, nerez, cm. Free delivery and returns on eligible orders.


Provedení výrobku: nerez plochý výsuvný odsavač par DHI625R , šířka cm. Hodnotilo užívateľov, priemerné hodnotenie z 5. Odsavač par BOSCH DHI625R s nerezovou dekorační lištou. Exaustor telescópico: integra-se na perfeição debaixo dos móveis da cozinha, extraíndo-o quando necessário. Stylový plochý výsuvný odsavač par, který lze jej téměř neviditelně zapustit do horní skříňky a tak je postaráno o čistou linii kuchyně.


Acero inoxidable, Control mecánico, filtros de aluminio, bombillas . Te lo enviamos gratis y te damos años de garantía. Klasa energetyczna: E Rodzaj oświetlenia: Halogen Odssawanie do komina: Tak Sterowanie: mechaniczny. Recyrkulacja: Tak Maksymalna . La puedes comprar online al mejor precio.


Campana retráctil DHI625R extraplana Bosch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.