štvrtok 24. septembra 2015

Paplon 200x200

Antialergický paplón prémiovej kvality. Vyrobený škandinávskou technológiou, ktorá spočíva vo vrstvení jemných pavučín z kvalitného dutého polyesterového . GoodTex MEDICAL MicroFiber,celoročný paplón 200x220. Vyberať môžete z rôznych hrejivosťou od tenké letné, celoročné až po extrémne teplú zimnú Thermo . Exkluzívny celoročný paplón Royal 200x2cm. Vďaka prešívanému vzoru. Paplón 770g STEINKOLLEN chladný 135x200.


Letný paplón určený na letné obdobie. Vhodný aj pre alergikov. Materiál: Povrch 1 polyestér. Slovenský výrobok vynikajúcej kvality vyrobený . Mäkká a pohodlná prikrývka umožňuje vášmu telu dýchať, takže sa budete cítiť sviežo a . Popis: Dĺžka - 200cm šírka - 200cm. Vnútorná náplň - Husacie perie CLASSIC Povrchová látka - 1 Bavlna.


Hmotnosť náplňe - 00kg. Na výběr různé výplně od . Letná , výplň: 1 bavlna, poťah: 1 bavlna s aloe vera, 200x200. ESKÝ VÝROBOK - Produkt ušitý Českými krajčírkami Rada Aloe Vera - je vhodná na celoročné využitie. Perina sa skladá z dvoch vrstiev dutých vlákien, medzi . Nový vylepšený paplón Aloe Vera obohatený o viskózové vlákna. Obliečka paplóna je vyrobená z bavlny, vďaka výplni a. DETAILY PRODUKTU: Pre zdravší spánok.


Prikrývka Dormeo Aloe Vera Vám poskytne nadštandardnú mäkkosť, hebkosť, je príjemná na . Prikrývka Fresh je vyrobená z materiálov, ktoré sú mäkké na dotyk, majú skvelé termoregulačné vlastnosti, prispôsobia sa tvaru tela a ešte oveľa viac. DaunenStep páperový paplón so striebrom zo husieho páperia G8(plnivosť 8cuin) Cold Winter 200x200. Páperový paplón DaunenStep G8vychádza z. Kampaň už skončila Sledujte dostupnosť tohto produktu. Doprajte si počas spánku plný luxus.


Kvalitný zimný antialergický paplón pre pohodlný a príjemný spánok. Dvojitá prikrývka Aloe Vera sa skladá z dvoch prikrývok rôznej hrúbky: tenšia prikrývka je vhodná na leto, hrubšia prikrývka na prechodné obdobie a zopnuté . Ikea mysa nepouzita prikrivka paplon 200x2, - €: Rozmery 200x2Zimna aj letna v jednom Pre dvoch Vonkajsia vypln lyocell, bavlna Vnutorna . PAPLÓN RINGSTIND platné do: 17. Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a . Na sklade – môžete mať zajtra.


Hľadaný výraz: goodtex medical 1microfibre letny paplon 200x2cm. Portál, kde nájdeš vždy čo potrebuješ za naj cenu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.