pondelok 7. septembra 2015

Darujem nabytok bazos

Niekolko rokov mi sluzila ako postel. DARUJEM za odvoz PC stolík (viď obrázky). Je dosť ťažký a treba si ho zdemontovať, v celku sa nedá z izby vyniesť.


Rozmery 140cm dĺžka, 70cm výška, 80cm . Uprednostním toho, kto zoberie . Inzeráty darujem nabytok. Bezplatná inzercia, darujem nabytok predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Nabytok nie je používaný lrn Nam stoji v miestnosti. Větší pohovka má rozměry 180x(sedací část cm). Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Get a full report of their traffic statistics and market share.


Na nájdete inzeráty darujem za odvoz . Na výber máte zo stoviek zostáv i jednolitých modelov nábytku rôzneho zloženia a farieb. Dobry den, darujem za odvoz dreveny nabytok - vid foto. Koleso Spiderman 2-rokov. Predám darujem za odvoz - inzercia, bazár bazZi. Hraci puzzle na podlahu.


Jsou pouzivane, nekde otlacene od nabytku. Daruji 27ks, rozmery 30x30xcm. Nakupovanie je jednou z obľúbených aktivít mnohých žien, samozrejme, nemám na mysli nakupovanie nutností ako potraviny či drogéria.


Hledáte věci zdarma za odvoz, za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Profil používateľa ennio na MTBIKER v prehľadnej forme zobrazuje používateľove detaily, bicykle, príspevky vo fóre a články na stránke MTBIKER, komentáre, . To čo potrebuješ, tak sa volá naša doména na ktorej nájdete skutočne všetko čo potrebujete. Záhradná technika, trampolíny či bazény. To všetko nájdete u nás. Hlavná stránka BratislavaDen.


Komoda-vo-vidieckom-style-s-2-kosmi. Digitech Whammy - Bratislava,. Hodnocení a inzeráty uživatele: Oldřich . Bazos stolicky do kuchyne, Bazos kuchynske stoly a stolicky, Bazos stoly a stolicky,.


Bazos barove stolicky, Kuchynske stolicky bazos, Predam nabytok bazos.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.