štvrtok 10. septembra 2015

Klasicka zavinovacka pre novorodenca

Neprehliadnite náš veľký výber zavinovačiek. U nás výhodne nakúpite zavinovačky vystužené kokosovým vláknom, bez výstuže, aj klasické perinky od známeho . Elumababy - to sú hravé a veselé zavinovačky pre bábätká vyrobené na SLOVENSKU. Spinkalo Ak v nej Vaše bábätko spokojne, je vhodné si. Vidieť novorodenca len tak voľne položeného či bez zavinovačky v náručí matky bolo takmer nemysliteľné. Kedysi bolo bežné, že bábätká od narodenia až do niekoľkých mesiacov bývali pevne zaviazané v perinke alebo inak povedané v zavinovačke.


Kvalitná klasická zavinovačka pre novorodenca , farba tmavo-modrá s bielymi bodkami, rozmer 75xcm. Perinka sa viaže na mašle, čo zaistí bezpečné a . Obliečka na perinku pre novorodenca zo 1 bavlny - farba ružová. Textil - Spací vak pre deti a bábätká ZIMNÝ 1 MERINO na mieru . Nenahraditeľná klasická zavinovačka pre bábätko s volánikom obdĺžnikového.


Návod jak zavinout miminko do zavinovačky. Multifunkčná zavinovačka Womar 3vsovička modrá. Klasická šnurovacia zavinovačka New Baby. Sú vhodné pre novorodencov i väčšie bábätka - perinku môžete podľa . KP klasická zavinovačka s čipkou madeira saténová stuha.


Povlaky na peřinku Dráček bez volánku najdete ZDE Povlaky na peřinku Dráček s volánkem najdete ZDE Doporučujeme pro děti do cca 4. Táto klasická zavinovačka , nazývaná tiež rýchlo zavinovačka , je praktickým pomocníkom v prvých mesiacoch života bábätka. Zavinutie novorodenca upokojí a . Chtěla bych se zeptat jestli někdo používá klasickou zavinovačku. Kamarádka co už má mimi odrostlé mi radila, že ji používala kvůli lepšímu spánku. Je to klasická dvojradová perinka, ktorá má madeirovú výšivku na volánikoch ako aj na . Rozmer zavinovačky 75xcm.


V zavinovačke sa bábätko cíti . Je vhodná pre novorodencov i väčšie bábätka - perinku môžete podľa veľkosti dieťaťa zavinúť viac alebo . Dnes sme šili merinové zavinovačky pre novorodencov , a nestačili.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.