piatok 26. júna 2015

Ovocné poháre s tvarohom

Smotanu dáme do misky spolu s cukrom a šľaháme dovtedy kým sa cukor úplne neroztopí. Pridáme tvaroh a šľaháme na jemný sneh. Recepty pre chutný život. Osviežujúci a lahodný zároveň.


Rýchly a jednoduchý dezert, ktorý sa u nás doma teší veľkej obľube.

Je plný zdravého tvarohu , ovocia , lahodnej smotany a neobsahuje žiaden cukor. Ovocný pohár s tvarohom. Zkuste pro změnu tvarohový pohár. Piškoty jsem v ničem nemáčela, po odležení pohárů byly . V misce metličkou dobře vyšlehejte tvaroh , smetanu a cukr na hladký krém. Vynikající lehká letní pochoutka.


Co budete potřebovat: 6g ostružin nebo malin 2g plnotučného měkkého tvarohu. Mascarpone a ovoce, dnes už klasika.

Královská klasika, nutno dodat! Chutrný, lehký a výborně vypadající ovocný pohár ! Ušleháme smetanu, přidáme tvaroh a vanilkový cukr, znovu mixérem rozšleháme, aby se tvaroh a . Jednu polovinu smícháme s kakaem. Tvarohový pohár s ovocem. Lahodná tvarohová zmrzlina zaliata šťavou z lesného ovocia a ozdobená lesným ovocím v sklenenom pohári (1ml).


Na čokoládový krém 2g kvalitní . Malinový pohár s tvarohem. Nejlepší pochoutka v létě je ovocný pohár , na jeden obzvlášť dobrý jsme pro Vás připravili recept! Vychladlý krém vyšleháme s tvarohem.


Našlehaný tvaroh se šlehačkou ozdobený ovocem dle chuti. Na dno pohárů dáme krém, pak plátky ovoce a zakapeme javorovým sirupem, opakujeme vrstvu krému a nakonec . Doma máme rádi nanuky a ovocné poháry. Pavla Szlaurová, Bystřice nad Olší. Hledáte recept na lehký dezert?


Vyzkoušejte ten náš a připravte si báječný tvarohový pohár s jablky a skořicí! Sklenené poháre striedavo plnímevrstvami piškót, krému a ovocia.

Kávový pohár s tvarohem. Přimícháme na kostičky oloupané jablko a zakapeme citrónovou šťávou. To je paráda - letní, lehký, ovocný. Určitě někdy vyzkouším, tu šlehačku s tvarohem a cukrem bych byla schopná zlikvidovat samotnou ;). Do poháru střídejte světlý krém, tmavý krém, malinové pyré a nakonec zdobte třeba meduňkou.


Smetanu a tvaroh ušleháme s vanilkovým cukrem a pak plníme pohár : nejprve dáme krém, pak piškot, ovoce a opět krém. Případně piškot namáčíme do ovocné. Mlsat se dá i levně, například tvarohovo- ovocné poháry vás vyjdou na korun. Do čtyř pohárů střídavě navrstvíme ovocné pyré, oslazený tvaroh a opražená . Nejdříve rozdrtíme piškoty a rozdělíme je na dno pohárů.


Jahodovo - tvarohový pohár. Country Life Granola Křupavé müsli ovocné s brusinkami Bio 3g. Pohár vanilkový s karamelom. Pořad : Hezky česky s Vendy a Adamem.


Nejprve si vyšleháme tvaroh s vanilkovým cukrem a . Zatiaľ si na spodok pripravených pohárov nasypeme niekoľko detských piškót a keď puding vychladne zamiešame doň tvaroh a premiešame ručným . Obilno- ovocná kašička k pití Obilno- ovocná kašička na lžičku 43.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.