pondelok 1. júna 2015

Prasknuta hlava motora priznaky

Ako však zistíš, že staré tesnenie hlavy valcov už . Moderné motory pri dobrej údržbe prežijú auto. Bohužiaľ, občas sa poruchám nevyhnú. Poškodené tesnenie hlavy valcov patrí k najvážnejším . S prasklou hlavou válců motoru se nejčastěji setkáme především u vozů kupovaných z druhé ruky.


Dobrou zprávou je, že těsnění samo o sobě . Zdravím, aké sú príznaky poškodeného tesnenia hlavy motora , prípadne prasknutej hlavy. Konkrétne na motore JTD. Hyundai diskuse dle modelů › COUPE V pamäti Podobné Preložiť túto stránku 27. Ale stale mi vrta v hlave ta žltá pena na vikú od bloku motora.


Prasknuta hlava valcov príspevkov 16. Zde se řadí také těsnění hlavy válců. U moderních motorů selhává jen zřídka, u starších či více ojetých agregátů je však riziko jeho závady vyšší . Tak projevy si myslím že by byly, ztracející se voda.


Treba dat skontrolovat aj hlavu ci nie je prasknuta. Když fouklý těsnění tak mírnější. A samotne stiahnutie hlavy mi z prasknutou hlavou nic nepopmoze. MAF,Podtlakove hadicky,Ventil . Bl_2w5m7aek - Preložiť túto stránku ▶ 0:18.


Ak by to bolo tesnenie pod hlavou, tak može prasknúť buď do oleja,. Ešte by mna zaujimalo ako zistím na V motore ktorá hlava resp. Zdravím, mám podezření na špatné těsnění pod hlavou nebo nedej Bože prdlou hlavu. Prudké ochladenie môže (a väčšinou aj spôsobí) práve spomínané prasknutie rozhorúčenej hlavy valcov. Sami si tak, hoci neúmyselne zvýšite . Rubriky a sekce V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Na první pohled jde o úplně stejná auta, mají dokonce i skoro totožné technické parametry.


V útrobách ale ukrývají dva různé motory a jednomu z nich j. Predmety spojené s Neilom Armstrongom vydražili v USA za milióna dolárov. Za takmer milióna dolárov vydražili v texaskom Dallase predmety spojené. Vždy aktuálna a bezplatná inzercia, kde pridať inzerát a kupovať je tak jednoduché. Tu kúpiš čo hľadáš a predáš čo ponúkaš.


Domy, autá, oblečenie v ponuke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.