pondelok 8. júna 2015

Retro doplnky do kupelne

Kúpeľňové doplnky z ušľachtilých materiálov. Obľúbený provensálsky štýl, vidiecky štýl. Kolekcia nadväzuje na originálny provensálsky nábytok. Vintage kúpeľňové doplnky vintage.


Interiér v štýle retro sa nezaobíde bez retro kúpeľne.

Doplnky do kúpeľne v retro stylu vytvoria u vás doma dokonalú atmosféru. Poďte si vybrať svoj dizajnový kúsok. Doplnky a dekorácie do kúpeľne v retro štýle vytvoria u vás doma dokonalú atmosféru. Vyberajte z viac ako dizajnových značiek.


Dizajnové retro doplnky , krásne dotvoria retro štýl vašej kúpeľne , pozrite si našu ponuku, jednoducho si vyberte a objednajte retro kúpeľňové doplnky. Olejom pogumovaný bronz- veľmi tmavý elegantný povrch, ktorý má bohaté, červeno-hnedé odlesky. Táto úprava zakryje vodné škvrny a vyžaduje minimálnu.


Držiak na toaletný papier Embody OGB.

Marble má veľmi tmavé, hnedé sfarbenie s mramorovými odleskami do medena. Povrch skryje vodné škrvny, narozdiel od chrómu . Materiál- mosadz , sklo. WC kefa Sole, Deira chróm. Vyznačujú sa retro štýlom, ktorý dodá vašej kúpeľni originálny a luxusný vzhľad. Najlacnejšie doplnky do kúpeľne v širokej ponuke na Bazar.


Vybavení koupelen z doplňků nerez nebo keramika bronz a chrom. Kúpte si praktické doplnky do vane pre väčšiu bezpečnosť i pohodlie. Prečo do kúpeľne vybrať bezdverový sprchový kút walk- in.


Pohodlne a bez stresu - produkty z . Vaše kúpeľňa či toaleta tak získa jedinečný vzhľad kde budú ladiť všetky detaily. Zařiďte si koupelnu svých snů s koupelnovými doplňky ve skandinávském stylu! Máme velký výběr designových koupelnových doplňků, ze kterých si každý . Bytové doplnky a dekorácie. Vidiecky štýl, vintage francúzsky, provensálsky i Shabby Chic nábytok, bytový textil, do kuchyne, záhrady.


Náhradná WC štetka retro DIAMON chróm.

Vhodné sú doplnky z dreva, ratanu či porcelánu. Vyberte si kúpeľňové doplnky zo série NIMCO Lada. Séria Lada je svojím štýlom vhodná nielen pre mestské retro kúpeľne , ale svoje využitie nájde aj v . RETRO KÚPEĽNE Táto časť.


Starší styl se opět vrací! Doplňte klasické obklady nejakým retro prvkem a zavzpomínejte na dobu minulou. Nabízíme mnoho barev a designů. V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Všetky Kúpelňové doplnky sú originálne a luxusné za výborné ceny.


Moderné príslušenstvo do kúpeľne a wc. Túžite po provensálskej atmosfére u Vás doma? Urobte si u nás radosť dekoráciami a bytovými doplnkami v štýle francúzkeho vidieka. Sapho Doplnky - Zápustný dávkovač retro mydla, bronz SP0Sapho Doplnky.


Montana - Umývadielka Bidety Pisoáry PRÍSLUŠENSTVO. Retro Dvojitý držiak poháru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.