piatok 19. júna 2015

Gumove tesnenie u profil

Ložiská, guferá, remene, tesnenia , oleje, reťaze všetko skladom. Výroba profilov na zákazku (silikónových aj gumových ), zákazková výroba hardy. Vyrobíme pre Vás gumový alebo silikónový profil podľa vašich požiadaviek.


Gumené tesnenia U profilu. Naša spoločnosť - MAJK s. Našim nosným sortimentom je výroba vytlačovaných tesniacich profilov z gumy .

Guferá, ložiská, klinové remene, o-krúžky, tesnenia. Vysokokvalitné gumové profily odolávajú väčšine poveternostných podmienok a. Profil 25xmm, silikónová guma 60Sh. Odolávajú poveternostným vplyvom a teplote od – do 80°C.


Používajú sa ako tesnenia konštrukčných a stavebných častí v rôznych odvetviach priemyslu. Tesnenie s profilom „D“ utesní medzery . Samolepiace ľahko použiteľné gumové tesnenie TESA MOLL pre . Tesa Páska tesniaca na okná Tesamoll hnedá E predstavuje samolepiace jednoducho použiteľné gumové tesnenie na okná a dvere.

Gumové EPDM tesnenie k hliníkovým profilom. Lemovací profil x 8s gumovým tesnením elox. Vysoko kvalitné gumové profily odolávajú väčšine poveternostných podmienok a. Stavebná hĺbka je šírka profilu v reze a je určujúcim kritériom, akú šírku. TESNENIE ,LEPIDLA,TMELY. Chladné zimné počasie môže spôsobiť ťažkosti všetkým častiam vášho vozidla – od akumulátora až po gumové tesnenie dverí a okien.


Prosimy sprawdzić w obecności kuriera, czy przesyłka: opakowanie i zawartość, jest w stanie nienaruszonym i zgodna z zamówieniem. Jeżeli powstała szkoda . Voľba správneho profilu tesniacej šnúry závisí od spôsobu použitia. Túto tesniacu šnúru môžeme použíť aj pre tesnenie mazív na základe minerálneho oleja. Vrchný hliníkový prítlačný.


Auto-moto ( gumové díly). Dĺžka m, prispôsobivý profil a cena len € bez DPH. Tlmiče nárazu, plstené podložky, tesnenie. P, rozmer 9xmm, hnedé, na okná a dvere, samolepiace.


Zvláštní skupinu tvoří profilová těsnění - lemovky k nasazení např. Základní provedení je U profil , formou poptávky možnost i složitějších tvarů. Toto EPDM gumené tesnenie slúži k dotesneniu spojov medzi doskami.

Je nevyhnutnou súčasťou všetkých typov oblých hliníkových krycích líšt. Zvoľte vhodné tesnenie , t. Je vhodné především k utěsnění oken či dveří, . Na vtláčanie profilu do drážky potrebujeme prítlačné koliesko a. Kde kupim tesnenie tvaru U silikonové alebo gumené ,prípadne farebné? Bezplatné odborné poradenstvo.


Na tesnenie pracovných a dilatačných škár sa používajú rôzne druhy materiálov, ako tesniaci plech na utesnenie prac.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.