štvrtok 30. apríla 2015

Výčapné zariadenie na 5l

Univerzálne výčapné zariadenie s integrovaným chladením piva pre domáci pôžitok z piva. Vhodné na čapovanie zo všetkých . Výčap na 5-litrové súdky. Chladenie, výčapné zariadenie. Rozložiteľné a vhodné pre čistenie v umývačke. Ohromte svojich priateľov a kúpte si výčapné zariadenie na pivo RCBD- 5L od Royal Catering, ktoré je vybavené univerzálnym chladiacim zariadením na . Zariadenie môže byť použité iba s pivnými sudmi o objeme 5L.


Používajte prístroj iba . Pomocou tohto adaptéra môžete chladiť 5l súdky cez chladenie Lindr. Adaptér na čapovanie 5l súdkov piva. Spustíme výčapné zariadenie a otvoríme JG kohút, tým sa dostane do chladiča pivo a . Klarstein Skal, výčapné zariadenie , chladenie piva, l súdok, CO ušľachtilá oceľ, čierne online nákup, kúskov.


Požičovňa výčapných zariadení v Prešove a Spišskej Novej Vsi. Narážací adaptér na 5l 1ks. Plnenie COs regulátorom. Je možné používať iba gramové bombičky.


Jedna bombička vystačí približne. Inzeráty vycapne zariadenie. Bezplatná inzercia, vycapne zariadenie predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Párty pípa – výčapné zariadenie. Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie. Dostupné na objednávku (dní). Téma: Pivo a pivné zariadenie. POST-MIX je výčapné zariadenie umožňujúce výrobu viacerých druhov osviežujúcich limonád a sódovej vody.


KLARSTEIN SKAL, VYCAPNE ZARIADENIE , CHLADENIE PIVA, L SUDOK,. Neodnímajte príslušenstvo, súdok alebo bombičku ak je výčapné zariadenie v chode! Chci vložit aktuální ceny produktů na svůj web. Vybírejte ve slovenské verzi Heureka.


Máte vybrané filtry: Domaci vycep Emporio na 5l soudky. GAMBRINUS pivo svetlé výčapné súdok. Predám výčapné zariadenie na dva rôzne nápoje. Gambrinus Originál pivo výčapné svetlé l. Podujatia, najneskôr však do 12.


Mobilné chladiče piva a ďalších sudových nápojov. Klientovi na svoje náklady do.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.