streda 15. apríla 2015

Pokazeny programator na pracke

Pokazil sa niekomu uz programator na pracke ? Po letech odešel na naší Whirlpoolce programátor a pračka je zcela. Práčku máme cca rokov, raz sa pokazil (asi po rokoch) . Ponúkam aj opravu Vašeho pokazeného programátoru. Ak je Vaša závada na práčke.

Na odrušovací člen sem se díval,není nijak poškozený. Opravář vše proměřil a tvrdí že odešel programátor. Ako na poruchu F0 F0 F1 Fna práčke Whirlpool.


V bežnú sobotu periete, keď tu zrazu práčka vypovedá svoju službu. Rúra sa pokazí v tej nejnevhodnejšej chvíli, práve keď niečo pečieme. Práčka vhodná na náhradné diel diely.


Má pokazený programátor , inak je veľmi zachovalá, žiadna hrdza, má nové vyhrievacie teleso a vypínač, iba raz použité . Keďže bývam v podnájme a netuším aká stará je tá práčka a vzhľadom na už jeden vyriešený problém s ňou.

Takže programátor nebo čidlo. Inzerát Opravíme Váš programátor z pračky Whirlpool typu v okrese Písek, cena 800Kč, od strnad443. Nyní je na programu pračka , původní, rozbitá, byla také Whirlpool! Hledáte philco programator ? Programátor Na Pračku Philco. Mám takový problém, když mi končí prací cyklus a moje pračka se má.


Jestli mas jeste mechanicky programator , tak musis mit teda pekne starou sunku. Těžko si člověk představí, že mnohé naše prababičky právaly ještě na valše v neckách. Dnešní domácnost by bez pořádné pračky snad ani . Manželka mi smutně oznamuje, že nejde pračka.


Vzpomínám si , jak jsem jako malý jednou rozebral z nějaké už nefunkční pračky programátor. Ale kdo ví co bude za dalších pět let, a kdo ví jaké „kurvítko“ se zase pokazí. Pračku mám zhruba měsíc a musím říct, že jsem s ní velice spokojena. Výrobek byl při přepravě poškozený.


Pračka má funkční programátor , motor, těsnění, dvířka a je pokažené čerpadlo. Vhodná na náhradní díly nebo pro někoho, kdo si čerpadlo .

Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, . FUZZY LOGIC - dynamická regulace spotřeby elektronický programátor soft otvírání vypouštěcí čerpadlo vpředu eco kulička . Máme pro vás velkou soutěž o skvělou pračku Whirlpool, která prošla naším redakčním i. Byla super, ale nedávno se pokazil programátor a nedokončuje celý . Dopyt: náhradné diely, programátor na pračku, Whirlpool - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Podotýkám, že na dvouletou pračku je vadné ložisko bubnu velká závada. Modul može byt aj pokazený , potrebujem iba funkčný procesor s . Pračka pere ale zlobí programátor , program se někdy zastaví před mácháním, jindy ne.


Darujem pračku za odvoz Whirpool- na náhradné diely Pokazená.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.