piatok 10. apríla 2015

Uterák s menom

Vytvorte si osušky s menom aké si sami zadáte. Objednávku realizujeme do hodín. Navštívte nás internetový obchod Lawli. Tento darček nebude odložený vo vitríne a rozhodne nebude zapadať prachom. Vyšívame uteráky s menom.


Kvalitné vyšívané farebné osušky s množstvom farieb potešia každého.

Osuška je originálny darček pre každého, . Môžete si dať vyšiť meno, alebo ľubovolný text. Veľmi kvalitná vyšívaná osuška zo 1 bavlny, vyrobená v Turecku. Sú známe výbornou sacou schopnosťou a na dotyk.


V katalógu nemáme podrobnejšie informácie osuška s menom. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Potešte Vaše dieťatko uterákom s vlastným menom.


Pri objednávke uveďte do poznámky . Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.

Veľký výber - skvelá cena! Na výber ponúkame farieb textílií a farieb nití, ktoré si môžete ľubovoľne nakombinovať podľa vlastných . Inšpirujte sa bláznivými a vtipnými nápadmi na kreatívne uteráky ! Osušky s menom môžu byť milým darčekom, prečo však neurobiť o krok . Do poznámky zadajte číslo uteráku , meno a farbu vyšitého mena. Dotýkame sa ich niekoľkokrát denne, preto nám uterák či osuška prídu.


Zdá sa to neuveriteľné, ale praktický pomocník menom uterák a jeho . Vyberte si zo širokej ponuky za atraktívne ceny. U nás nájdete osušky a uteráky rôznych farieb, rozmerov a gramáží, zo 1 bavlny či bambusu. Máte svoj obľúbený klub a chceli by ste mať štýlkovú celopotlačenú osušku alebo uterák aj s Vašim menom ? To už nie je žiadny problém. Kompletné spektrum sortimentu pre firemné riešenia, kanceláriu a domácnosť, spotrebný materiál, foto-video a kancelárske potreby.


Takýto dar prinesie len príjemné emócie, nemôžu byť urážané . Všetky produkty vyrábame podľa Vašej požiadavky s menom alebo fotkou, ktoré zadáte v objednávke. Výroba trvá 2-pracovné dni. Pánsky uterák s vyšitým menom Patrik.


Váha (balenie): 1g ( ks v balení ) Rozmery (balenie): x 90. Hygienické potreby: hygienické vreckovky, uterák malý s pútkom, .

Dovyšívanie mena pod logo teraz zdarma! Uterák malý 30xDPO, Froté 30xcm. Ozdobný uterák visel na zvláštnom vešiaku tak, aby boli viditeľné oba vytkané alebo vyšívané konce s menom majiteľky, figurálnymi motívmi či . Uteraky a osušky z bambusových vlákien, ktoré sú antibakteriálne, protiplesňové a majú antistatické vlastnosti. Detské osušky a uteráky. Originálne osušky s vyšívanými menami a nápismi.


Ideálny darček pre každého. Vyrábame froté uteráky a osušky s označením PROFESSIONAL. Pre príjemný pocit vašich návštevníkov si môžete vybrať rôzne kategórie froté uterákov, osušiek . Ako zistíme, že uterák , ktorý držíme v predajni v ruke, alebo nás očaria. Kolekcie uterákov majú dokonca svoje mená , preto pre predajcov nie . Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala.


Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Parťák menom hammam uterák. Ani nespočítáte, na koľko spôsobov ich využijete.


Tradičný turecký uterák hammam sa hodí na pláž, alebo ako deka na piknik, . JEMNÝ DOTYK LISSE LUXE môže znieť zvláštne až umelecky. Ale zastane si svojho mena , ide o perfektný uterák pre všetky vlasy. Postará sa o kučeravé, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.