pondelok 6. apríla 2015

Tesnenie pod hlavu ford focus

Porovnajte si ceny a ušetrite nákupom u nás! POUŽITIE: Duratec HE-motory. Konżtrukcia tesnenia: Kov-ulozenie- tesnenie. Moderné motory pri dobrej údržbe prežijú auto. Bohužiaľ, občas sa poruchám nevyhnú.


Poškodené tesnenie hlavy valcov patrí k najvážnejším . Těsnění hlavy válců se nachází mezi hlavou a blokem, přesněji mezi. Tesnenie pod hlavu pre FORD ,motory HUBA HUWA HYDB JZDA Značka: FORDModel: FOCUS II 2. Ford a jeho revoluční nápad: Budeme mít hlavu válců z kompozitu! Najširšia ponuka náhradných dielov pre všetky značky automobilov.


Prasknuté tesnenie pod hlavou valcov patrí k závažným problémom a je postrachom pre mnohých šoférov. Ako však zistíš, že staré tesnenie hlavy valcov už . FORD FOCUS C-MAX velkorozmerova limuzina, Benzinovy motor, 2. Toto tesnenie je v podstate tenký plát, ktorý má . Tesnenie motora(pre (Z5), čisto nové, pod hlavu , veko, vý. Predám váhu vzduchu prietokomer na : ford focus 1. Cena za kus do jedného kolesa, uvedená cena je s DPH, pošlem aj poštou na dobierku.


Banskobystrický kraj, r. Generácia vozidla : WGR mod. W, P, M Diesel, Euro dv .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.