štvrtok 23. apríla 2015

Schiedel uni advanced montáž

Hrdlový spoj zaručuje bezproblémovú montáž a dokonalú tesnosť. Nová tenkostenná keramická vložka 66cm (zrýchlenie montáže , možnosť prispôsobiť dĺžku vložky). Zrychluje čas na přípravu stavby komínu i jeho samotnou montáž.


Při montáži komínových tvárnic a keramických vložek postupujte podle základního montážního návodu systému UNI Advanced. Vítejte u společnosti SuperKomíny. Součástí chytrého komína jsou komponenty, které usnadňují a zrychlují montáž. Méně spojů na této delší vložce pak znamená také méně chyb při montáži. Tenkostěnná izostatická vložka usnadňuje montáž a dává komínu unikátní . Použití komínové paty zjednodušuje a zrychluje montáž nejsložitější části.


Výsledek: krátká doba montáže , úspora nákladů a vyloučení montážních chyb. PŘEHLED VÝROBKŮ PRO DODATEČNOU MONTÁŽ KOMÍNA. Vďaka tomuto systému spoja sú eliminované chyby pri montáži.


NOVĚ - tvárnice s broušenou ložnou spárou pro jednodušší a rychlejší montáž. Obľúbené pre rýchlu a jednoduchú montáž. Rozšířili jsme pro vás portfólio produktů dodavatele SCHIEDEL na kompletní.


UNI ADVANCED - inovovaný keramický komínový systém se zadním. Prefabrikovaná komínová pata, zjednodušuje a zrychluje montáž jedno průduchového komínu SCHIEDEL. Vzhledem k rychlosti montáže se k ochraně komína nad střechou stále více používají. Pro komínové systémy: Absolut, UNI Advanced , Stabil, Multi.


Návod na montáž regulátoru komínového tahu. Určený pro dodatečnou montáž na kouřovod. Navazuje na původní komínový . Praktické provedení montáže - časová dotace:.


Category: komín, montáž komínu, komínové systémy, komín montáž. Schiedel CZ Vor years.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.