piatok 24. apríla 2015

Bory mall kino

Sieť kín CINEMAX prináša pre svojich divákov MAXIMÁLNY FILMOVÝ ZÁŽITOK a najnovšie technológie: IMAX, Dolby Atmos, VIP Lounge, 4D D-Box. Hosted by 5D kino - 5D CINEMA MAXIM. Sdílejte událost s přáteli. Princezná a dráčik (The Princess and the Dragon) ne 4. Unsubscribe from Juraj Šűlek? EDO-KIN ponúka vždy čerstvé a kvalitné sushi v príjemnom prostredí.


Objavte čaro jedinečnej ázijskej kuchyne a zažite skutočný gurmánsky zážitok. Biggest mall in the west end of Bratislava. Cinema supported by the MEDIA program. Borci a nefalšovaná detská radosť.


Bory Mall však neušlo náhodnému . Do kina môžete ísť spolu s dieťatkom, o ktoré sa Vám počas filmu . Parfum ako sova, smartfón ako mačka. To je vianočná kampaň Bory. Záhoria, ocenia blízkosť a dostupnosť kina.


Good parking, cafes, children activities, cinema ”. Digitalizáciu kina Mladosť finančne podporil. S podporou programu MEDIA. Zažite na vlastnej koži širokú škálu najnovších filmov na . Košice PO až PI 06:- 22:00.


BRATISLAVA BORY MALL BRATISLAVA AUPARK ŽILINA AUPARK KOŠICE FORUM. Buon parcheggio, caffetterie, attività per bambini, cinema. MH informujte sa o aktuálnych podujatiach, zľavách či programe kina. BORY MALL je nákupno-zábavné centrum, ktoré svojím konceptom zameraným na rodiny ponúka možnosť kvalitných nákupov i . Jarný tábor Hráme sa na povolania. Spoločnosť CINEMAX Bratislava, s. Kino Film Europe a pražské Kino Lucerna uvádzajú Festival víťazov.


I was sentenced to pay a thousand pounds TO THE KINO , and to. Prest bory , with his establishment at.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.